![]() |
אתגר, מה שרשמת הוא ממש ממש לא נכון,
מה זה ערוץ ברמקול ? כל רמקול מתחבר לערוץ 1 במגבר או בר"ד, ומה הקשר קומפוננט ו 35W? רמקולים שלו הם 450W MAX ו 80W RMS. צריך מגבר בהתאם, (2 רמקולים = 2X450 = צריך מגבר 900W MAX עם 2 ערוצים) קומפוננט שאמרת עם 35W זה RMS, צריך פחות או יותר MAX 200W-250W |
אלון אם הבנתי אותך נכון אתה מדבר על הר''ד הזה http://punch-s.com/aecommerce/c1014/79107.php
הוא עולה "קצת" יותר מ500 ש''ח...אני מכיר את הר''ד הזה והוא פשוט חייתי פשוט לא ממש נכנס לי לתקציב. אם הבנאדם שאתה מדבר עליו מוכר בסביבות 500 ש''ח אז אני יבוא לקנות. ולאתגר, תודה על ההסבר והכל אבל נירא לי שלא ממש הבנתה אותי. הרמקולים הקדמיים לא זקוקים למגבר (לדעתי, אני לא מבין גדול) הם כולה 50RMS אז אם אני ישים ר''ד שנותן 4X50 הם מסודרים. אלה אם כן אפשר להגביר אותם יותר מזה. ולגבי האחוריים, ההספק המקסימלי שלהם הוא 450וואט והם נותנים 80RMS (זה משרשום במפרט שלהם). זה 80RMS לכל רמקול או לשניהם ביחד? |
קלעת בול! אחלה רדיו דסק שבעולם!!! אני כעט בטוח שכשקניתי אותו (עבר איזה חצי שנה בערך) שילמתי משהו בסביבות ה-500 שקלים. אם אתה ממש רוצה אני יכול כמעט להבטיח לך שהמגבר שעליו דיברתי + הרדיו דיסק הזה לא תעבור את התקציב שלך כל עוד הוא עדיין עומד על 1000-1100 שקלים אם אתה רציני אני יביא לך (אגב חדש בקופסא! שניהם! ללא שימוש מעולם! אני מביא לך ישירות מהחנות זה לא שלי או משהו כזה פשוט אני מכיר אותו כבר..) נ.ב. לדעתי תקבל אפילו מחיר יותר זול מימני כי אני לקוח קבוע שם..(כמובן בתנאי שאני יילך להביא לך..) נ.ב כשאני אומר בערך 500 זה פלוס מינוס אל תתפוס במילה אבל שווה לנסות
|
אם הרדיו דיסק היה מוציא 70וואט לערוץ אז לא היית צריך מגבר;),אבל המציאות היא שונה והRMS שלו ינוע בין 18-22 מקסימום,כנ"ל גם הרמקולים,הכל תלוי במה אתה מחפש ומה התקציב.
אני הייתי ממליץ מקדימה-מורל פולס או טמפו. סאב של חברה מוכרת למשל- JBL ,קיקר,רוקפורד וכאלה. ומגבר לא סיני שמוציא בין 50-100 וואט לערוץ. |
צטט:
|
צטט:
|
אלון, מדובר ב70W MAX ולא RMS.
Master_T צודק! |
היום בשעה טובה הבאתי את הפנסוניק הזה ואני באמת מאוד מבסוט ממנו חוץ מזה שאין לו יציאת USB אבל עם זה אפשר לחיות....הר''ד איכותי ברמות ומוציא מהרמקולים צלילים איכותיים, חזקים וברורים ועכשיו לא מרגישים מחסור במגבר. ממליץ לכולם על קנייה חכמה כזאת
|
קודם כל תתחדש באבי. דבר שני לכל השאר אני רשמתי W ולא RMS ככה שמעולם לא טעיתי אז אין לי מה להתנצל יום טוב.
|
הר''ד נותן 70W כפול 4 שזה 33RMS כפול 4. החסרון היחידי שלו שהוא בלי USB אבל היתרונות שלו עולים על החסרון הזה. ממליץ לכולם. היום שמעתי אצל חבר האוטו קומפוונט קדמי של מורל טמפו 6 שמחוברים למגבר JBL 60.4 וממש התלהבתי הרכישה הבאה שלי תהיה הקומפוננט וזה אחרי שלפני שבועיים הבאתי רמקולים קדמיים של לייטינג אודיו. קצת מבאס שהכסף עף לאוויר אבל הבנתי שככה זה, לומדים מטעויות.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:58. |