![]() |
החיישן למבדה לא יושב על סעפת הפליטה אלא על הדאון-פייפ שיורד מהסעפת.
בשביל החיישנים לא צריך לפרק את המנוע. הכי פשוט לקנות אונו 1.1 הזרקה שיורדת מהכביש ולקחת ממנה את החלקים אחד לאחד. |
נכון ששואלים אותי בכביש אם אני מוכר אבל הם מצפים שאמכור את הטמפרה ב 2000-3000 ש"ח.
ואם כל הכבוד הטמפרה שלי שווה הרבה יותר מזה מספיק להכנס ליד 2 ולראות מה קורה. בעלי טמפרה מוכרים את הרכבים ב לרוב בין 2000-ל 4000 ש"ח אני פשוט אם כל הכבוד לא ארד למחיר כזה. ועדיין לדעתי האשמה היחידה במצב שאליו נקלעו הדגמים הישנים של פיאט היא אך ורק סמל"ת |
מכירת רכב ישן
אני מכיר מישהוא עם סוזוקי באלנו שגם מתקשה למכור את מכוניתו.
אין כאן אשמה של סמל"ת אלא זה קורה בהרבה מכוניות ישנות כי הציבור מפונק ויכול להרשות לעצמו לקנות רכב חדיש ויקר יותר מהמכוניות הישנות. בברכה - רפי לין |
רגע.רגע.רגע.
לדעתי כול הגישה שלך מוטעת.בכול העולם אנשים שבונים מכוניות מסבים מהזרקה לקרבורטור ואתה רוצה הפוך?להסב למ"ע הזרקה הרבה יותר מסובך והשקעה גדולה ויקרה,(אני לדוגמה בשום פנים לא מוכן שיהיה לי אוטומחשב)קרבורטור הרבה יות פשוט,אמין,וזול לאחזקה.הפיתרון בישבילך ליצור קשר עים רב צביקה קרבורטור ,ושיפוץ קרבורטור יהיה יותר זול ויותר ויותר עדיף מהסבות למינהם.(אגב טמפרה קרבורטור מעט יותר חזקה מטמפרה הזרקה חד נקודתית).
|
הקרבורטור שלי בסדר גמור, פשוט לא כיף לנסוע איתו בדקות הראשונות אחרי ההתנעה, ואצלי זה הרבה פעמים כל הנסיעה.
ואני לא מחפש כוח ושיפורים, רק אוטו שנעים לנסוע בו... |
אין דבר כזה
קרבורטור מכוון והאוטו תענוג,תיראה אצלי,נגיעה והמנוע מניע ופועל כמו מכונת תפירה.
|
כבר ראיתי 4 פונטו, 2 במצב חרא לגמריי ו2 במצב לא משהו בכלל אבל עם פוטנציאל
מה אין מכוניות שמורות יותר? נראה לי בסוף השדרוג היחיד שאני יוכל לעשות זה לפונטו ספייס או פנדה או 206 (ידניות כמובן) כי פונטו ישנה ופשוטה במצב טוב זה כל כך נדיר שפשוט לא רואים כאלה... המצב קשה :( וזה ממש בעסה כי לא רק שאני מעדיף פונטו ישנה, זה גם יעלה לי יותר. |
הציעו לי גם 6000 עלה האוטו אבל פשוט אין סיכוי שאני אמכור אני לא יודע מה קורה אצלך אבל אתה מוזמן בכל היזדמנות לעשות סיבוב על הבובה שלי ולהבין למה אין סיכוי שאני אמכור אותה .
סתם אינדיקציה טויוטה קורולה שנה ישנה ידנית רואה אגזוז. :) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:37. |