![]() |
זה שהוא לא רשם את הפרטים של הרכב בתחילת ההודעה אני מסכים שזאת הטעות מלכתחילה.
אבל לא חושב שזה תגובה מיותרת, אני פשוט אומר שמאוד קל לגשת לפרופיל של הבנאדם ולגלות איזה סוג רכב יש לו, בדיוק 3 קליקים בעכבר, לא נראה לי קשה. |
פשוט מגעיל
אני לא מבין בא בן אדם שאל שאלה אז נכון שהוא לא רשם איזה סוג רכב יש לו כמו שצריך לרשום לפי החוקים אבל התגובות שלכם פה ממש מגעילות!!!!
מה הבעיה לעשות כמה קליקים קטנים על העכבר ולראות את הפרטים שלו מה זה עולה לכם כסף???? וזה לא רק לגביי השאלה הזאתי יש עוד מלא אנשים ששואלים פה שאלות גם אם הם מטומטמות וגם אם הם לא. אבל חברה אנחנו פה בשביל לעזור אחד לפני אז למה לענות בצורה מגעילה??? מנהלים לתשומת ליבכם.raanan_t |
תראה לי בן אדם שדיבר מגעיל בשרשור זה ?
אנשים צודקים, אף אחד פה לא עובד אצלכם, אז תהיו עניינים בהודעות, ותציינו בדיוק את כל הפרטים. זה לא שוק, אנשים מנסים לשמור על פורום ענייני ומסודר. shachar צודק ב100% ! |
מרגע זה, השרשור חוזר לנושא המקורי.
הודעות וטענות בנושא ניהול יש לרשום בפורום המתאים ועם כותרת מתאימה. רענן. |
תשובה לרענן
לרענן שלום
אם הייתי יודע שיש הבדל בין חוטי הצתה של 8v ו 16v הייתי מציין את הדגם המדוייק. לא חשבתי שיש למישהו את כל המחירונים והמקטים, הכוונה היתה למי שיש חשבונית של החלפת חוטי הצתה שיתן לי תשובה. המילה "לחפור" של שחר לא היתה במקום, הוא קצת נסחף. פיני |
צטט:
שכ"כ הסעירה אותך. רשמתי שאני! צריך לחפור = צריך ללכת,לחפש את הפרופיל שלך,לחפש את פרטי הרכב ולבדוק איזה רכב יש לך, מה שניקרא לחפור בתוך האתר כדי למצוא פרטים מקלים על מתן התשובה. החפירה היא מין מטפורה אם אתה רוצה להתייחס לזה כך. כלומר, לא טענתי שאתה חופר או שכל אחד אחר בשרשור הזה חופר, חבל סתם להתרעם ולעשות מעכבר פיל ובאמת הגיע הזמן להפסיק עם הויכוח המטופש הזה |
לשחר
קיבלתי.. שבת שלום |
שמח שהסדר שב על כנו ולכולם ברור מי התכוון למה.
פיני, אני מניח שהבנת כבר שחוטי ההצתה שהותקנו היו במחיר מאוד זול. המחיר של חוטי הצתה מקוריים ל-16V, נע סביב ה-500-550 ש"ח. אם החליפו את כל הארבעה ולא עשו איזה פרטאצ' אז כנראה מדובר על חלק חליפי. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:30. |