![]() |
גם ההגה קשה וגם המנורה דולקת.
אם הייתי יודע לתקן הייתי מנסה אבל אין לי מושג בזה. הייתי במוסך והם אמרו שמנוע משופץ עולה 1200 אני חושב לא כולל עבודה ומע"מ. וחדש עולה 2400 וגם פה אני חושב בלי מע"מ ועבודה. דיברתי עם המוסכניק שלי שעובד באותו מוסך והוא אמר שההגה משיפוץ בדרך כלל עושה בעיות. הוא אמר שכבר קרה מקרה שבן אדם חזר אחרי שיפוץ 4 פעמים וכל פעם שלחו את המנוע לתל אביב. הבחור שאני מטפל אצלו אמר עוד שצריך למצוא מנוע רק של 2001 כי ב2002 זה כבר מספר מנוע שונה וזה לא מתאים,זה נכון ? הוא אמר לי שהוא יחפש מנוע מפרוק ככה שאני גם מפחד מזה כי זה בדרך כלל מרכב עייף. יש לי רעש מאוד מעצבן של מוט הגה רוטט ברצפת הרכב,אז הוא אמר שהוא יכול לחפש הגה מפירוק, כל ההגה כולל הכל בלא יותר מ1500 שקל. אין לי מושג מה לעשות למישהו יש רעיון שיכול לעזור לי להחליט? תודה מראש. |
תפנה לעופר קצב ולאייל נוימן.
יש לי תחושה שההצעה של שניהם תהיה זולה יותר. |
הבעיה שאני מהקריות ואם אני לא טועה הם מהמרכז או אזור ראשון לציון.
אין ביכולתי לנסוע בגלל לימודים ועבודה,לפחות לא בזמן הקרוב. מה בקשר להצעה של המוסכניק שלי? |
מנוע משומש או משופץ ?
ואני שואל מה כדאי לשים ?
האם מנוע הגה חדש או מנוע משופץ, במידה ושמים מנוע חדש ומשקיעים הרבה כסף , האם מנוע ההגה יתנהג כמו ברכב חדש או שכל המנגנון של ההגה נעשה עכשיו רגיש לתקלות - והסיכוי לתקלה חוזרת גבוה אצלי שמו לפני שנה (כמעט) מנוע חדש, ותמיד יש לי חשש ששוב מנורת ההגה תידלק בת'כלס - כשאני נוהג בפיאט - לעומת הרכב השני שלי (פוקוס) אני מרגיש שאני נוסע על הבימבה של הילדים שלי. מה לעשות אבל זאת הרגשתי. במיוחד עם כל הבורות והבלאגן שיש בכבישי י-ם בגלל הרכבת "הארורה". |
מנוע הגה חדש הוא חדש. האמת שהוא מיוצר גם במפרט חדש (החליפו את הממסרים הארורים) ככה שהסיכוי לתקלה חוזרת בזמן הקרוב הוא אפסי.
|
לפי ההודעה שלך נראה שאתה יותר עצבני על החברה שלך, אתה צריך להתחשב קצת בנשים, הם לא יודעות לנהוג, ואני לא שובניסט או גזען...
|
i12z לכן הוא רשם בכותרת של הודעתו "אני את הלקח שלי למדתי", מה שאומר שהוא למד את זה בדרך הלא קלה .
|
"נשים לא יודעות לנהוג" היא הערה שובניסטית לחלוטין, איך שלא תסתכל עליה.
|
מה אני אגיד לכם נשים זאת הוצאה לא קטנה ושזה משתלב עם רכב אז בכלל.
אבל העיקר הבריאות,שבעיות ברכב יהיו הצרות שלנו. |
האמת, התקלה בהגה החשמלי היא תקלה שאני שומע עליה יותר ויותר...
לפי מה שהבנתי מאחד המוסכניקים, אחת הסיבות לעלות הגבוהה היא בסיבוך של המערכת והריבוי בחיישנים. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:00. |