![]() |
גדעון, אני חושב שצביעת פסי הקישוט הפינתיים יפה להם ככה, ואלי היה יותר יפה אם לא היו כלל.
העלו כאן לא בימים האחרונים תמונה של כסופה שכל פסי הקישוט הורדו ופינות הטמבון "הוחלקו" נראה מעולה לטעמי. |
נכון, ולכן שאלתי.
גם אני בדעה שללא פסי הקישוט העסק יראה טוב יותר, לטעמי לפחות. מעבר לזה ,יש להם את היתרונות שלהם כאשר הם שם, ובשחור. במיוחד שהם ניתנים להחלפה בפשטות. |
בקשר לצביעת הקאליפרים, ניקוי עם מברשת פלדה, לאחר מכן סמרטוט לח וצביעה עם צבע של המרייט.
אני מאמין שהפח הקטנטן יספיק ל-4 קאליפרים ואפילו עוד. אנחנו קנינו פח גדול, אך שחף בטעות שפך את רובו :mad: על הצבע רשום שהוא לצביעה ישירות על מתכת, לכן לא ראיתי צורך לצבוע עם חומר מגשר. ובקשר לפגוש, רציתי לבצע החלקה של פסי הקישוט אך הפחח אמר כי יש סיכוי להתפוצציות באיזור, לכן החלטתי לצבוע אותם. הפגוש נצבע בזהב בנפרד ופסי הקישוט בנפרד. ורענן אתה לא בסדר, עשית לי חשק לפילטר פתוח :] |
סוף הדרך - כל הכבוד על היוזמה !
הHGT 4 דלתות היחידה בארץ!!!
אם כבר מחליפים טמבון למה כבר לא החלפת לשל אבארט ? אתה לא רציני(סתם *** נראה פצצה!!!!) החלקה של הסמל תעשה פלאים למראה הבונט שלך - לך על זה לגבי הגבות - במידה ואתה מתכנן על אנגייל אייז תוותר על הגבות - יסתירו את היופי של הפנס. פילטר פתוח ייתן אחלה צליל אצל ברכב |
ערן, תתחדש נראה פצצה!:)
צטט:
|
שיחקת אותה! יצא חבל על הזמן, קצת הצחיק אותי לראות שצבעתם את כל הקלךפר כולל הרפידות אבל בקטנה זה יעבור עם ההחלפה באמת... כשהסמל מקדימה יעוף האוטו ממש יקבל צורה אחרת נחכה לראות, ואם את רוצה את הסמלים של הHGT שלי אחורה אתה מוזמן לבוא לקחת (וכך נולדה עוד HGT מוזהבת בארץ)
התמונה הכי יפה - האחרונה של שחף לדעתי אפשר להחליף את הסמל של המועדון בה. |
שוב תודה על המחמאות,
ניר ביאסת שלא באת במפגש הקודם וחבל, היה אחלה של מפגש וbentzzzzzzzz לשים סמל של HGT לדעתי יגרע מהרכב, הוא צריך החלקה של כל הסמלים כולל פסי הקישוט הצדדיים, רק אני מפחד ממכות על הדלתות. וכאשר המכסה מנוע יצבע גם כן המראות. בינתיים שאלה לכל המבינים, ראיתי שהקונסולה של הפונטו רציפה היא "מחוברת" כמו של ה-hgt, דומה אך עם מעמד לכוסות. האם הקונסולה יכולה להתאים לגיר הידני גם כן? ועוד שאלה פשוטה יותר, ב-MK2B בגיר הידני הקונסולה גם כן מחוברת? אם מישהו לא הבין מה זה "מחוברת", שהקונסולה ממשיכה לידית הילוכים ואמברקס. תודה לכל העוזרים ערן |
גם היתבאסתי שלא הצלחתי להגיע.. פעם הבאה!
והגיע הזמן להחליף את התמונה בפרופיל!;) |
צודק :)
אבל התמונות שלקחתי לא משהו, אני יקח חדשות ויעשה משהו יפה |
תתחדש, ניראה טוב.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:30. |