![]() |
אני מבין שהחלטת בסוף לאמץ את הפונטו :wink:...
רכב יפה מאד. שמור עליו. אגב, זה רק אני, או שהצמיגים נראים צרים במיוחד לעומת איך שאמורים להיות? בטוח שזו המידה הנכונה (185)? |
רן עברת לעבוד אצל הקולגות בשב"כ או שאתה עוקב אחרי? מאיפה אתה יודע איפה הייתי?
כן החלטתי בסוף להשאר איתו התרגלתי אליו מאוד ויש לו קסם,לא אוכל דלק כמעט,והוא פשוט ממש חדש,כל יום שואלים אותי אם אני מוכר אבל החלטתי להשאר איתו כי הוא גם מזכיר לי את האלפות שהיו לי בעבר גולייטה אלפטה סוד ספרינט 164 145 יש להם קשר חזק, הצמיגים אכן 185 אבל ראיתי פה שחלק עלו במידה על הג'אנט המקורי, לאיזה מידה בדיוק? והאם זה מאושר וחוקי ואפשר להעביר את זה ברשיון הרכב? יש לי רשרוש מעצבן מתחת להגה, לא תמיד, למישהו יש מושג מה זה? דבר אחד חבל לי שבגבוהות חסר מאוד הילוך 6 חבל שאין. |
יניב,
הלוואי והייתי עובד בשב"כ, היה כסף להחליף את הפונטו הדרעק האיטלקי שלי סוף סוף לאיזה רכב נורמלי שלא מתקלקל כל שני וחמישי.
ניחשתי וניחשתי נכון, כי אתה מצלם את האוטו בכניסה לגשר הזיו מול התחנת דלק... הרכב מלא דלק (צולם הלוח שעונים) ומבריק מניקיון (ליד לגלגל הקדמי יש סימנים של מים - הרכב עבר שטיפה..) מה יש בתחנת דלק הזאת? דלק ושטיפה...(יש גם בית קפה, אלונית ובורגר ראנץ' למי שרעב אבל זה לא לעניין כרגע). אז מה יש לך לחפש שם? אני, שמכיר טוב את האיזור עושה אחד ועוד אחד וככה הגעתי למה שעשית שם. :-) |
מה שנכון, נכון:)
|
תגידו גם אצלי בפונטו מד מהירות מתחיל מ- 10 קמ"ש מה הקטע פה אוליי גיא יתן תשובה?
|
צטט:
אוטו יפיפה אגב, שמור עליו... |
צטט:
אם כן, מה שמתחיל מ- 10 זהו למעשה מד הטורים, וגם זה לא בדיוק "מתחיל", אלא הרכב המצולם עמד כשהמנוע עובד, ידית ההילוכים על N ובלם היד מורם, לכן מד הטורים מראה על 1000 סל"ד בסרק. הסקאלה של המהירות מתחילה מ- 0 והיא נמצאת מימין. שים לב ללוח השעונים אצלי- אותו דבר (מנוע עובד): http://img258.imageshack.us/img258/1860/016nh.jpg |
אי אפשר איתך צודק.
אבל אצלי מתחיל מ-10 האם הזיוף לכל האורך |
אם הוא מתחיל מ- 10 אז כנראה הוא מתחיל למדוד מ- 10 (כלומר עד 10 לא תהיה תזוזה). בדוק את העיניין.
|
תודה רבה חברים
בעל נסיון יכול לאשר לי את העניין עם הצמיגים על אותו גאנט, מה המידה המדוייקת? האם העלייה במידת הצמיג לא פוגעת במערכת ההגה החשמלי? ועל איזה צמיגים אתם ממליצים?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:15. |