![]() |
העם דורש...שוק חלפים לפיאט.
כשיהיה כזה אני בטוח שרבים כאן יגיעו. |
תזכורת לכולם, שוק החלפים ייערך ביום שישי הקרוב ! בשעה 11:00 במתחם מחסן החלפים של סמל"ת, רחוב הברזל 11 ת"א. יהיה מעניין.
ניר. |
שאלת תם: זה שוק חלפים למועדון אלפא, מדוע מפרסמים אותו גם כאן? זה במילא לא רלוונטי לאף אחד (לי אין מה לדבר בכלל, אבל למען הפרוטוקול).
|
גיא, ניתנה כאן במה עם המונח "שוק חלפים", מכיוון שזהו היבואן הראשון שעושה צעד שכזה - מכירת מלאי חלפים (חדשים).
שוק החלפים הוא חלק מהפנינג גדול של סמל"ת ומועדון אלפא ואם זה לא רלוונטי לאף אחד אז מה כן? :confused:. לחובבי האיטלקיות, ניתן יהיה להתרשם מנסיעות מבחן, תצוגה של מועדון אלפא ועוד מס' אטרקציות. בנוסף, הוגנבה לאוזני ידיעה טריה (תודה לשי, יו"ר מועדון אלפא) שה-500 קבריו תוצג מחר לראשונה באירוע הנ"ל. האירוע מחר!! |
יל, השמועה נכונה, מחר תערוך ה-500 קבריולה חשיפה ראשונה בישראל באירוע. יהיה מעניין.
ניר. |
שוק החלפים
היה יפה, מעניין, עם הרבה מכוניות אספנות וחדשות של אלפא רומאו וכמובן הפיאט 500 קבריולט.
ראיתי אנשים שמחים שמצאו וקנו בזול את מבוקשם ואני מאמין ששוק חלפים כזה לחלפי פיאט, גם יהיה טוב לסמל"ת וגם לבעלי מכוניות פיאט. בברכה - רפי לין |
היה אירוע מדהים, תודה לגיל ורפי שכיבדתם אותנו בנוכחותכם. מגרש החנייה הגדול היה מלא עד אפס מקום, היו בסביבות 150 איש שבאו ונהנו. תודה גם ליוני אבי טוב (מנהל מותג פיאט) על הפיאט 500 קבריולה המתוקה וגם על הסיבוב המרשים בבראבו החדשה (1.4 טורבו 120 כ"ס וגיררובוטי 6 הילוכים).
ניר. |
היה מדהים
היה אירוע מעולה, הרבה אלפות מדהימות!!
אנשים שכיף לדבר איתם.. חבל שאני וחבר שלי בסוף לא מצאנו את החלקים שחיפשנו לאלפא 90 שלו, מי שראה שחורה צבע מט, אפילו בחברה אין להשיג חלקים:) |
פרסמנו את רשימת החלפים במלאי מראש, לא זכור לי שהיו שם חלפים לאלפא 90. מדובר באחת האלפות הנדירות בישראל. בעיני מדובר באלפא לא יפה במיוחד ובמכירות שלה בעולם היא היתה כישלון חרוץ לאלפא רומיאו.
ניר. |
..
יכול להיות שאתה צודק בקשר ליופי
אבל זה רכב גאוני , מטורף חזק הנעה אחורית יחס משקל מדהים. בנוי בצורה גאונית. וחבר שלי פשוט קנה אותה לשם פרוייקט עשה הכל פשוט הכל בעצמו, והחזיר רכב נדיר לעולם. צריך לנהוג בו כדי להבין איזה חוויה זה. אם אתה רוצה אני יפרט את כל ההפרוייקט ואולי בכמה תמונות כי לא היו הרבה תמונות |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:40. |