![]() |
אני לא חושב שיש C.DIRVE במידה שלך, לך מתאים A.DRIVE שהוא גם צמיג נחמד(יש בסיויק של ההורים).
אם מחפש יותר זול אז גם HANKOOK , FALKEN טובים. |
ה A-Drive באמת צמיג טוב, אחרי יותר מ-35K (ביום המכירה של הפונטו) הם נראו במצב מצויין, לא יבשים ונשאר עליהם הרבה "בשר". מבחינת אחיזה הם מספקים בהחלט, כולל על רטוב.
לדעתי וביחסית למחירם- הקנייה הטובה בשוק. |
או.קי., קודם כל תודה על התיקון מC לA (זכרתי את זה במעורפל מדיון שהיה פה דיי ממזמן).
ואם אתם זוכרים את עלותם? בכדי שאדע אם הם נכנסים לי בתקציב. כי כרגע (מבלי להתייחס לA DRIVE) הקוהומו נראים לי כאופציה הכי טובה מבחינת תקציב. עריכה: מצאתי את הADRIVE באתר של צמיגי פרוייד, והם מחוץ לתקציב שלי. מה שכן נכנס בתקציב הם באמת HANKOOK, FALKEN, KLEBER והKHOMO שאמרתי בהתחלה (כאשר הKLEBER קצת גבולי במחיר). איזה מהם עדיף? או שבקטגוריה המדוברת עדיף פשוט למצוא את הטרי ביותר? |
A-DRIVE וה-HP2 של KLEBER חולקים מחיר זהה פחות או יותר. A-DRIVE במידה שלך אמור לעלות סביב 260 ליחידה. אם אתה באזור המרכז בקרוב, קפוץ לאנטון ביפו, או רק בשביל הספורט, הרם טלפון וברר מחיר.
HANKOOK בדגמי הבסיס, אני לא הייתי רוכש. היתה על רכבי רביעיה ואחרי שנה של נסיעה מאוד רגועה האחיזה היתה גרועה מאוד והחלו רעידות שאף איזון לא פתר. החלפת הצמיגים וכל הסימפטומים שהיו, נעלמו. |
רון אני קניתי זוג יוקוהמה A DRIVE בעסק באיזור התעשייה של יוקנעם במחיר של 300 ש"ח ליחידה
קניתי זוג, אני מניח שאם תקנה רביעייה הוא יתגמש יותר במחיר איתך. זה היה לפני כשנה + . הם היו יחסית טריים בני חצי שנה אני מרוצה מאוד והייתי בכיף ממליץ לך לקנות שם גם,שם העסק אם תרצה אעביר לך אבל אל תספר לגיא "סטיו" שהמלצתי לך עליו הוא יזכר באיזה סיפור ילדות שכשהוא הכניס את ה 127 לשם הוא כמעט שילם בחיו |
רענן, באתר tires4u בכל אופן הדגם שמתאים לפונטו במידה (A DRIVE) עולה כ-380 שקלים.
300 שקלים הינו מחיר הקצה שלי כמעט, ולכן בהחלט אפשרות. אשמח לקבל את שם העסק שחר, שכן יתכן ובאמת אהיה באיזור יקנעם ברביעי או חמישי, אפשר גם בפרטי אם לא מעוניין על גבי הפורום. |
שלח לי הודעה בפרטי אם אתה פה באיזור אולי אקפוץ לקחת עוד זוג ואז 6 צמיגים הוא יהיה חייב
לרדת עוד במחיר. בית העסק הוא אוטו-ויק באיזור תעשייה של יוקנעם מול הסופר-מרקט "אחים דוד" אגב,אני באותה תקופה שקניתי,הלכתי קודם לצמיגי פרויד והוא ניסה בכוח לדחוף לי צמיגי בת של,אחות של,אמא של חברה סינית כלשהי ושלא הצליח ניסה לדחוף לי Dunlop sp 10 צמיג די בינוני. |
צטט:
|
רכישת הצמיגים
בדוק גם אצל "צמיגי פרויד" ובקש שם את חיים או שי ותגיד להם שבקשתי שיתנו לך מחיר מיוחד.
בברכה - רפי לין :) |
שחר, דיברתי עם אוטו-ויק.
דרך הטלפון הוא הציע לי את הצמיגים המדוברים (A DRIVE), רביעייה (לטענתו האחרונים, לפי דעתי תרגיל שיווקי), ב325 שקלים לצמיג, מחיר מזומן. אומנם זה יוצא רק עוד 100 שקלים, אבל לצערי עם תקציב לחוץ והוצאות על טסט וכיוון פרונט, זה 100 שקלים שאין לי (אם יוצא לך לגשת לשם לברר פנים אלפנים ויש מידע אחר אשמח לשמוע). בדקתי היום בצמיגי נעמן, וקיבלתי הצעה על הFALKEN, רביעיה, 1050 שקלים בעד 6 תשלומים. האם הם עדיפים על הקוהומו? במקום שהציע לי את הקוהומו זה יוא 1120 לרביעייה ב6 תשלומים, עם הנחה נוספת אם אשלם מזומן. את צמיג פרוייד, לא הצלחתי להשיג בטלפון. אני מעדיף לסיים עם זה עוד השבוע ולכן ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין הFALKEN לקוהומו. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:08. |