![]() |
על הבולם הנוזל - תגיד תודה למכון הטסטים שגילה לך בעיה בטיחותית משמעותית ברכב שלך שמשפיעה על פרמטרים רבים בנהיגה ומאוד משפיעה על מרחק הבלימה. המחיר סביר לחלוטין לבולמים תחליפיים. החלפת בולם אחד לוקחת בדרך כלל 30-50 דקות.
אורך חיי בולמים קדמיים - 100-150K ק"מ. או אפילו פחות מכך אם מקבלים מכה או מרבים בנסיעה על כבישים דפוקים. הפנסים - קומבינה. המחיר הסביר לפנס אחד הוא לפחות חצי מזה. לבאס אותך - אחרי החלפת בולמים חייב לבצע כיוון פרונט. 250-300 ש"ח נוספים. תהנה מהרכב. |
צטט:
בולמים זה דבר חשוב - אין לך מה להתבאס מזה. לגביי הפנסים - אפשר לומר שקצת יקר הטיפול שעשית. אל תשכח שבכל רכב יש טיפולים והוצאות!!! |
צטט:
לעצם העניין, מה שמתקנים במקום הכי קרוב, עולה הכי הרבה כסף. זה כמו לקנות חלב בפיצוציה מתחת לבית ב-8 ש"ח - החיסכון בהליכה עולה לך בתוספת של 30%. בקיצור, הרבה מהומה על לא מאומה. |
צטט:
על כיוון פרונט ממוחשב בפנצ'ריה האהובה על אבא שלי בב"ש שילמתי 150 שקל ולקח קצת יותר מ10 דקות. ולא - לא עשו לי מחיר מיוחד - אני אישית לא מכיר ת'בחור. איפה משלמים יותר מ200 שקל לכיוון כזה ולמה?? |
בטח מדובר על כיוון גלגלים ממוחשב
ולא כיוון פרונט ב-150 ש"ח |
מה ההבדל? סלחו לי על הבורות :confused:
|
תודה רבה לעונים
לבחור שהגיב וטען שאני אשכנזי , חח.. חמוד שלי אני עיראקי אסלי .
כנראה אני לא אחד שמבין כל כך בתחום הזה אז סידרתי באמת איפה שהיה הכי קרוב ל - מ.מ.מ לא הייתה לי ברירה . איך אומרים - כפרה אלוהים משלם לאנשים כאלה !! האמת שאני לא עושה לאוטו טיפולים ולפני חודש בערך נכנסתי באיזה בור מה שגרם לבולם זעזועים להיהרס . בפעם הבאה נלמד ! לא לומדים עד שדברים כאלה קורים . . אז רק שתדעו לא להיכנס לשם , הם כאלה שחקנים , תחמנים וגנבים !!! קוראים למקום "שטיפומניה " אני חושב או משהו כזה . זה מול ה מ.מ.מ בבני ברק , יש שם קיוסק משמאל . יום טוב .:D |
צטט:
|
ומוסיף להודעה שמעלי:
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:36. |