![]() |
תודה על התגובות מעריך זאת מאוד לגבי השוואה בין הפונטו לא עשיתי פשוט זה אופציות אפשריות מבחינה תקציבית ...ולפי דעתי סיכמתם לי את זה בצורה ברורה לגבי הפונטו רק עכשיו צריך לחפש יותר מאסיבי...יש באופן קבוע את הפונטו hgt ביד 2 וזה מחשיד...אולי תוכלו לתת לי מידע על פונטו שמורה שלמכירה..
|
בתקציב של הפונטו יש: פולו GTI ,קליאו 172 ,אביזה טורבו(אולי קצת יותר) ,206 GTI
206 עם 110 כ"ס בכלל לא בקטיגוריה כי היא משמעותית חלשה יותר (נהגתי על שנייהם הרבה). היה לי את הפונטו שנה וחצי וממש נהנתי ממנו. |
צטט:
לפחות יש פה מישהוא שמדבר לעניין . |
אם אתה מחפש רכב ספורטיבי בעלות נמוכה אז רק HGT.
|
צטט:
בכל מקרה, לשני הרכבים יש את היתרונות שלהם ואת החסרונות שלהם. בסופו של דבר השיקול צריך לקחת בחשבון הכל. |
כרגע פונטו שמורה לא מצאתי....רק 2 פזו 206 אני הולך לעשות בדיקה לאחת מהם היום לפי המוכר הוא מתחייב על הכל היסטוריית טיפולים במוסך מורשה 110 אלף קילומטר יד 3 מקווה שהכלה תעבור בדיקה
|
ידידה שלי מוכרת HGT במצב סביר.
אמנם צריך להשקיע ברכב, אך מחיר הקנייה הופך את כל העסק לכדאי. אם תרצה עוד פרטים, בה"פ. |
צטט:
0-100: 206= 9.9שניות HGT= 8.6 מהירות מקסימלית: 206= 196קמ"ש HGT = 205 אני באמת לא יודע איזה יתרון יש ל206 פרט להגה הלא מדבר של הפונטו. |
נוחות נסיעה, מושבים טובים, שלדה טובה יותר, הגה מתקשר.
|
צודק הנוחות לא משהו בפונטו, קופצנית ונוקשה אבל הבחור רוצה רכב ספורטיבי, ה-206 לא ממש עונה על הגדרה זאת! כן השלדה נחמדה וגם ההגה ,אבל פשוט חסר כח.
בפונטו יש שלדה די טובה פשוט צריך לקחת את הרכב למסלול וללמוד אותו בתנאים קיצוניים,כי ההגה מטעה את הנהג. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:13. |