![]() |
1 צירוף קובץ(ים)
החלפתי WINDOWS סיפור חדש לקח זמן
קבל |
נראה נחמד . כמה שברים קטנים אך אוכל להסתדר איתו
|
סליחה על ההקפצה אבל היה חבל לי לפתוח עוד שרשור באותו הנושא
אני מחפש בדיוק את אותו החלק שגם לי נשבר אתמול אחרי שנפל עליו הג'י פי אס (לג'י פי אס שלום), הקישור כאן לאיביי אינו עובד יותר ולא הצלחתי לאתר את הפריט בחיפוש רגיל. מישהו יכול להפנות אותי למכירה שכזו או דומה לה לפונטו דור ראשון? תודה לעוזרים (: |
גם אצלי זה נשבר מתוצאה של GPS, מאז שהחלפתי העברתי את הGPS למטה ליד המערכת ובלי התופסן שמדביקים לשמשה, את התופסן הברגתי עם ברגים ומאז זה אחלה לא נופל לא מציק ממש נוח.
|
http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-Punto-MK1...item5d277075a9
זה על מה שאני דיברתי, פתחי המזגן בניקל אם אתה מעוניין בחלק רגיל גם אפשר לעשות חיפוש במילים: Punto Vents או Punto dash אם תצטרך עוד עזרה אשמח לעזור שיהיה בהצלחה ערן |
רוב תודות (:
האם זה סיפור להחליף את הפתחים? איך מורידים ואיך מרכיבים? |
זה 2 דקות פירוק , רק תשיג מפתח אלן מס' 4 וקצת עדינות
|
תודה
איפה נמצאים ברגי האלן שיש לפרק כדי להוציא? יש למישהו שרטוט אולי? |
50 שקל עלה החלק הזה מפירוקייה עם אתה מתכוון לחלק העליון, של פתחי המזגן לנוסעים אחורה.
ב'ש- איציק כדורי,עמק שרה יש שם פירוקיה או עם אתה רוצה בזול יותר, נסיעה של 10 דקות לכיון צומת שוקת , 2 קילומטר אחרי מקדונלדס, פנייה שמאלה, כביש עפר , תראה שם פירוקיה, אחלה מחירים יש לו שם 2 פונטו. בהצלחה. |
תודה רועי, אני מהצפון ככה שזה לא הכי רלוונטי.
מפרוקייה יכלתי לקנות בכל מקרה, אבל בגלל שיש לי מעבר לתושבת של הג'י פי אס גם תושבת לנייד שלי מוצמדת לחלון (למרות שהיא מעולם לא נפלה), הזמנתי לי את הסט מניקל ליתר ביטחון. תודה לעוזרים רק אם אפשר בבקשה הסבר לפי התמונה פה איפה הברגים שיש לפרק כדי למנוע נזק נרחב בטעות. תודה רבה שוב (: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:06. |