![]() |
לגבי הפיאט גרנדה אבאראט.
כמו שאתה יודע כסף קונה את הכל בארצינו הקטנה ולדעתי תמורת סכום מתאים וגבוה סמל"ת יביאו לך אחת כזו. פשוט צריך לדעת איפה למשוך בחוטים הנכונים ולשלם סכום גבוה ליבואן . הכל אפשרי. זה רק ענין של כסף . |
צטט:
עליך לשלם את ה 1000 וכמה מאות שקלים של אגרת רישוי. שים לב שעל רישיון הרכב שלך רשום תוקף XX/2009 טסט אין לך צורך לעשות וכמובן לא לשלם את ה 80-100 ש"ח האלו של הבדיקת טסט. |
לגרנדה פונטו יש המון דגמים ואפשרויות אבזור באיטליה, מדובר על הבדל של שמיים וארץ לעומת מה שמוכרים לנו כאן.
בכל אופן לגבי הדגם הספציפי ששמתי עליו עין זה לא כ"כ רלוונטי כעת, מכיוון שכמו שרשמתי קודם, עליי לסיים את הנהג צעיר כדי שמחירי הביטוח יירדו משמעותית וכדי שבכלל יסכימו לבטח אותי. בנוסף, אני לא אתחיל בכלל את הליכי הזמנת רכב מיוחד (שאינו נמכר בייבוא סדיר בארץ) עד שאני לא אשיג אישורי בנייה ואבנה את החניה הפרטית, כי אחרת ישחטו לי את הרכב. בכל מקרה- כשנגיע לגשר, נעבור אותו... לשחר- תודה רבה על ההסבר :) |
ישחטו את הרכב?
אתה מתגורר בדטרויט במקרה? |
לא חסר אנשים שרואים רכב עם צבע בולט או רכב מיוחד ועושים לו נזק מתוך רוע לב. שריטות, גניבות מגבים, סמלים וג'אנטים, ואנדליזם (שבירת אנטנות, מראות) וכ'. יש את אלו שפורצים לרכב ואפילו גונבים אותו. באמצעות חניה מקורה וסגורה אני אמנע באופן מוחלט את הדברים הנ"ל, בלי זה אין מה לקנות רכב.
כמובן שזה נותן גם הגנה מלאה על תנאי מזג האוויר, ונותן מענה על נושא פתיחת הדלתות בחניה. בחניה פרטית אף אחד לא חונה לידי ונגמר הסיפור. |
גיא, העיקר שאתה נהנה ומרוצה :)
מחר אני מאמין שאחגוג 21,000 עם הפביה... :D |
תשמע גיא אני לא מכיר אותך כך.
נראה לי שמגרד לך מההההזה אתה מחפש משוגע כמוני שקונה רכב לחלקי חילוף רק בגלל שיש לך פיאט. אני מ2001 עם סקודה ואת הרכב הקודם אני נישקתי אותו כשמסרתי אותו לקונה אתה יודע מה נלך יותר קשה יש לי עכשיו באוטו חלקי חילוף גם חלונות חשמל אני אוציא את המנועים וארכיב אותם למכסה המנוע כך יהיה לי יותר קל כל יום להרים את המכסה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:57. |