![]() |
צטט:
|
צטט:
צטט:
כלומר, צריך כ. אשראי בין לאומי? ומה ההבדלים בין קנה מידה 1/43, 1/24, 1/18? מה יותר גדול ומה יותר קטן? יש תמונות של הדגמים באתר, אבל אין לי משהו כדי להמחיש את הגודל עצמו. |
תזמין 1/1 הגודל הכי טוב :lol:
|
הזמנה מהאתר האיטלקי
צריך כרטיס אשראי בינלאומי וההזמנה מתבצעת בקלות ע"י בחירה ואתה יכול למעלה ךבחור דגמי רכב ושים לב שמקום search אז זה באיטלקית cerca.
בברכה - רפי לין :) |
צטט:
למשל, 1:43 אומר שכל ס"מ או מ"מ, בדגם קטן פי43 מהגודל המקורי. מה שאומר ש1:18 יהיה גדול יותר פיזית מ1:43. רפי, ניתן להזמין מהאתר שפרסמת בעזרת פייפל (שזה מעולה והכי נוח). שמתי שם כמה על הכוונת :) |
גדעון תודה על ההסבר. אם כך, 1:18 זה הגודל הכי גדול שאפשר להזמין מהאתר הזה.
בעיקרון אני מעוניין להזמין רק דגם אחד בשלב זה, מדובר בגרנדה פונטו אבארט, ק"מ 1:18 בצבע שחור, לקישור לחצו כאן. אין לי פייפל או כרטיס אשראי בינלאומי, אני אנסה לחפש מישהו עם הנ"ל, מקווה שאני אמצא. |
סוף סוף
משהו לעניין משתפרים תמשיכו כך כל הכבוד.
אהבתי 1:1. גיא אם שכחתה קבל עידכון : http://www.tiscali.co.uk/motoring/ga...barth/browse/1 |
1:1 של הגרנדה פונטו אבארט? :D
את הספורטינג של הגרנדה הם לא מוכנים לייבא. אני חושב שאם הייתי מזכיר רק את המילה "אבארט" בסוכנות, היו מגרשים אותי בצעקות (כמו שעושים במוסך הכוכב). |
צטט:
|
גיא קח אוליי עצה ונחלום.
האם אפשר לייבא ארצה גרנדה פונטו אברט ביבוא אישי? בדוק מחירים עד 120K אני מצטרף אליך בצכע כחול מיטל וגלגלים כמו אנקונדה מזהב. או שתזמין 1:18 גם מצטרף |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:09. |