![]() |
סטרטר?.
יתכן שרק חוט הפיקוד אל סולונואיד המתנע (סטרטר) חופשי.
אם התקלה תמשיך להופיע אז גש אל מפעל לשיפוץ מנעים ואלטרנטורים שיש להם גם חשמליית רכב במקום לבדיקת והחלפת המכללים האלו והמחיר, כמובן, יהיה זול יותר: "ד.ש. שיווק בע"מ" שברח' השפלה 4 (פינת גיסין 96) קרית אריה פ"ת, טל' 03-9230773 או 03-9224951 http://www.musach.co.il/details.asp?id=656 בברכה - רפי לין :) |
אין צורך לפתוח שרשור נוסף על אותה הבעיה.
איחדתי את השלושה (!) |
קח עוד כיוון
תבדוק אפשרות שלא מגיע מתח לסטרטר.
אחד בדוק אחרי הפעלת מזגן כשברכב פועל והפעלת מאורר אחרי כיבויי המנוע תפוס את הנקודה. אם יש לך בודק מתח בדוק את במצבר שיהיה על 14.5 וולט. בדוק את הקוטב + אם אין אבנית שלא מעבירה מתח מה שנקרה נפילת מתח. |
אם מגיעים מתחים לסטרטר ופיקוד גם שאתה משחק עם החוטים, ויש מגע טוב של החוטים, והחוטים במצב טוב. אז כמו שאמרו פה בערך שלוש מאות פעם, תחליף כבר סטרטר.
|
אצלי הבעיה שלך (שלא מניע לאחר נסיעה) היתה חלק מבעיה יותר גדולה. ברגע שהחליפו חיישן סלד (קראנק) הכל נפתר. אני לא אומר שזה זה במאה אחוז אבל תיקח את זה גם בחשבון. לי עשו בדיקה במוסך מורשה בעזרת המחשב וגילו שהבעיה היא בחיישן אבל אפשר לעלות על זה רק אם נדלקה לך נורה כלשהי (הזרקת דלק). אבל אם לא נדלקה נורה זה לא אומר שזה לא החיישן...
|
סטרטר
בוא נסגור את הנושא כל פעם שאתה רוצה להניע אני בא לדחוף את הרכב.
סנופקין משגע אותך אין קשר לחיישן קרנק כשחיישן דפוק יש סטרטר אין הנעה. |
אוקי, סליחה...
חשבתי שאולי זה יכול להיות גם סיבה |
יאיר תשתה מים קרים, תסביר לסנופקין גם על הדרך שגם הוא ילמד.
סנופקין היקר, אכן אתה צודק ולא צודק. יאיר צודק בכך שאין סטרטר ולכן אין טעם להתייחס כעת לחיישן שאתה מדבר עליו. ואתה צודק היות ואחת הבעיות הידועות של חיישן נמ"ע (כך הוא נקרא בקיצור), זה שהוא מתחמם ואז הוא מתחיל לזייף, כך שאם פותח השרשור היה אומר שהבעיה שלו היא שהרכב לאחר נסיעה לא מניע אך יש סטרטר, אז היינו הולכים לכיוון החיישן נמ"ע, כי זו אחת הבעיות הנפוצות שהוא מתחמם הוא מתחיל לזייף, שהוא קר הוא אחלה. אך פה מדובר על בעיה שאין סטרטר בכלל, ולכן לא נלך לכיוון חיישן נמ"ע. |
saar אחלה הסבר
ואתה יאיר באמת תשתה מיים לפני שאתה הולך לישון זה יעזור לך המון.
|
תודה סער, בגלל תגובות כמו שלך אני נהנה לקרוא הודעות בפורום.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:43. |