![]() |
בELX הקודמת שלי היו לי זוג פולס מקדימה, הם בהחלט עושים יופי את העבודה.
כיום בגלל שהם לא מתאימים בעומק בדלתות של הHGT שלי, הם עושים יופי את העבודה בתור הרמקולים בחדר שלי :) |
צטט:
אתה יכול פשוט להסיר את הכיסוי של הרמקולים שם תמצא כמה ברגים שמחזיקים את הרמקול + כמה ברגים נוספים שמחזיקים את הדיפון קרוב לדלת. הסר את ברגי הרמקולים והוצא את הרמקול ולאחר מכן שחרר את ברגי הדיפון + כל ברגי הדיפון הנוספים (לאורך הדלת) בעזרת מברג או משהו דומה מפלסטיק (זהירות על צבע הרכב) שחרר את הקליפסים שמחזיקים את הדיפון אל הפח. שחרר אותם אחד אחד, תוך כדי הנחת המברג קרוב ככל האפשר אל הקליפסים. ברגע שכולם משוחררים תוכל להרים את הדיפון בזווית מספקת להתקנת הקרוס. הקרוס אמור לשוות במרווח הצר שקיים במשענת היד בין הדיפון לדלת. יש לעטוף את הקרוס באיזה בד או משהו שימנע ממנו להרעיש שם, ואז פשוט להניח אותו. פירוק פלסטיק המשולשים: 1. הסר את כיסוי הגומי מידית כיוון המראה. תפוס את הכיסוי מהבסיס ובעדינות "קלף" אותו החוצה. 2. בעזרת שפיץ פלייר הברג החוצה את האום העגול עם ארבעת החריצים סביבו. פשוט הכנס את שני קצוות פלייר השפיץ אל שניים מהחריצים וסובב. 3. במקום אחר על המשולש, ישנו כיסוי פלסטיק קטן תחתיו מסתתר בורג. שחרר את כיסוי הפלסטיק (הוא לא יוצא לגמרי ונשאר תלוי שם כמדומני) וכמובן שחרר גם את הבורג. 4. כעת, בעדינות, משוך את המשולש בניצב למישור הדלת. בגב המשולש ישנו קליפס שתופס את המשולש אל פח הדלת, יתכן מאוד ותזדקק למברג לסייע לו לצאת. אני מדגיש, לא למשוך בכח, המשולשים האלה עדינים מדי. הערות: 1. תאלץ להאריך את החוט שכיום מגיע אל הרמקול בכדי שיגיע עד הקרוס. 2. את חוטי הטווטיר המקורי בודד היטב שלא יעשו קצר בהמשך. אני מניח שמכאן תסתדר. לגבי הרמקולים האחוריים, אני הייתי משאיר אותם ומשחק עם ה-FADER עד לקבלת שילוב נעים בין הקדמיים אל האחוריים. גדעון, ב-HGT הבעיה היא לא עם עומק הרמקול אלא עם קוטרו של המגנט שמתנגש עם מסילת החלון. |
תודה על ההסבר!
אם הבנתי נכון - הקרוס בעצם מוחזק "באוויר" רק על ידי הלחץ שדיפון הדלת מפעיל עליו כנגד הפח של הדלת? ארכוש לי סט קומפוננט כזה כבר בשבוע הקרוב אני מאמין, ואצלם את תהליך ההתקנה לטובת הבאים. |
המרווח שבין הדלת לדיפון באזור משענת היד מאפשר לקרוס לשבת שם בלי לחץ אך גם ללא צורך בברגים.
|
או.קי. תודה.
|
צטט:
|
ברכבו של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], נתקלנו באותה הבעיה כאשר רצינו להעביר את הפולס שלו מה-ELX ל-HGT. למיטב זכרוני הבעיה היתה בקוטר ולא בעומק. אנסה לברר אם יש הבדלים בעומק הרמקול בין הפולס לטמפו.
|
הרמקולים נרכשו לבסוף (מאותה החנות שבקישור).
חייב לציין לטובה את החנות הזו, קראתי עליה ביקורות מאד טובות בזאפ, ובנוסף המחיר שלה לרמקולים המדוברים היה הכי זול, אז הזמנתי משם. למרות שסימנתי משלוח בדואר (ללא תוספת), החבילה הגיעה תוך יומיים עם שליח עד הבית ללא תוספת. עכשיו סיימתי את כל ההחלפה, הרמקולים הישנים היו גמורים לחלוטין. לצערי בטעות פגעתי באחד הרמקולים החדשים עם מברג קטן שהחליק בזמן ההרכבה (חור קטנטן במעטפת הגומי של המיד-וופר), אבל נקווה שלא נגרם נזק חמור. צלמתי את תהליך ההחלפה, ואעלה מאוחר יותר את התמונות עם הסברים לטובת הבאים. שוב תודה לכל מי שייעץ ועזר, סוף סוף אפשר לשמוע חלק ונקי גם שמגבירים מעבר ל-10 במערכת :D |
תתחדש. אם הפגיעה היא באמת בטבעת הגומי בלבד, אתה יכול לקחת מעט מאוד סיליקון ולסתום את החור, המנע משימוש בכמות גדולה של חומר.
|
מחפש מתקין מקצועי באזור פ"ת
שלום חברים שתי שאלות: האם המורל טמפו מתאים לפונוטו ספייס 03? ואיפה באזור פתח תקווה - הוד השרון הכי מומלץ להתקין??
תודה רבה:smile: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:18. |