![]() |
תודה לכולם. בקרוב יעביר על הרכב עוד פוליש ווקס שיבריק את הצבע לפני הקיץ החם.
הבנתי שצריך לשים לקה או חומר שקוף שמגן על הצבע משהוא מכיר את החומר הזה? לגבי מזג האויר מקווה גם שזה יעמוד בזה, מקסימום נעשה כל כמה חודשים חדש,נהנתי מעבודה. ליאור הוספתי את תהליך העבודה בתחילת העמוד. |
ראשית, תודה על הפירוט.
לגבי הציפוי מגן, מדובר על לכה. בחר לכה להעדפתך (מבריק\מט) אם אפשר אז מאותה הסדרה של הצבע שבחרת, ככה תקבל הצמדה טובה ביותר. |
צטט:
לצבע האוטו הציפוי היחיד זה ווקס, שזה שכבת הגנה שפשוט מורחים על האוטו.. [פוליש זה חומר שמוריד שכבת צבע קטנה מאוד וככה חושף לך צבע פחות דהוי. לכן עושים פוליש מתי שמתחילים את הטיפול הראשוני באוטו, ואז רק שמים לו ווקס באופן קבוע כל חודש+- ששומר על הצבע] מבחינת הפגושים, אני מתאר לעצמי שאפשר לצבוע אותם גם עם שכבה של לקה ואז הם יהיו מבריקים, אבל לקה זה לא חומר גמיש, ועם נגיעה במדרכה זה יתפוצץ |
התכוונתי לפגושים, צבע לאוטו עצמו אני יודע שזה ווקס,כל כמה חודשים עושה לרכב שלי ושל אמא שלי.
מזאת אומרת "זה לא חומר גמיש, ועם נגיעה במדרכה זה יתפוצץ " למה התכוונתה? |
לכה עד כמה שאני יודע היא לא גמישה כמו צבע ואם היא מקבלת מכה אז היא מתפוצצת, ולכן היא לא מתאימה לפגושים
|
עבודה יפה!!
אני גם מעונין לצבוע את הפגוש,המראות והטמבון לאונו שלי.. יש לי מספר שאלות אליך: 1) איך צבעת את המראות צד מבלי ללכלך את המראות עצמן? 2) למה צריך למרוח טינר על החלקים המיועדים לצביעה? אי אפשר לרסס ישר? 2) כמה זמן חיכית מרגע מריחת הטינר ועד הצביעה, האם שטפת את הרכב לאחר שמרחת טינר? תודה רבה מראש על העזרה! |
א.את המראה עצמה אתה מכסה גם בעיתונים ועל הכל גם בפגושים עובר עם סלוטפ נייר(מקווה שרשמתי נכון)ככה שזה יהיה בדיוק הפס האחרון מאיפה שצובע שיהיה מדוייק שלא יצבע תרכב.
ב.לפי מה שהבנתי הטינר מנקה ביסודיות את החלק שאותו מעוניין לצבוע.לא אתה צריך לחכות שטינר יתיבש ואז. בבקשה על העזרה.אור |
יפה מאוד [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כול הכבוד על הצביעה ועל העבודה הטובה והמקצועית אני יעלה בעוד כמה ימים תמונות של צביעת מראות יפים מאוד ומבריקים.
|
יש בידי פונטו דור ראשון לבנה עם טמבון שחור
אני יוכל לצבוע ת'טמבון באותה דרך ללבן?.. או שאין סיכוי שהספריי יתגבר על השחור |
יצא מאוד יפה.
לא היה יותר פשוט וחוסך זמן לפרק את הטמבונים? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:24. |