![]() |
:(
הפחחות והצבע של הפיאט 500 הזאת www.fiat500.cjb.co.il לא עלו 35 אלף, אז אתה בטוח שלא הגעת לכל מני פחחים שזרקו לך מחיר כדי להגיד לך שהם בעצם לא רוצים לעבוד על האוטו? חבל למכור אותו ועוד אחרי השקעה כבר.. הרי בכל מקרה אם האוטו שאתה אוהב זה 127 אז אתה תקנה אחרת מתישהו בכל מקרה. ;) |
הייתי אצל כמה פחחים
מסתבר שצריך להחליף את 2 הדלתות + מכסה מנוע+מכסה בגאז (דלת שלישית למעשה) הם רקובים לגמרי, מתחת לגג אין פח, נכל התפורר , הכל חלודה אין לי כרגע סכום כזה.. לצערי יותר מ 10000 ש"ח לא אוכל להשקיע בתקופה הזאת. כשקניתי לא חשבתי שהמצב הפנימי של הפח כל כך קשה. אבל היום בבדיקה מעמיקה עיניי חשכו, ונדהמתי ממצב הפח תאמין לי שאני לא עושה את זה בלב שלם ואני כן יכול להגיד בעתיד כשיתסדר לי ארכוש אחד במצב מושלם צר לי מאד אבל אני עושה זאת לא בלב שלם ! כואב אבל כרגע המצב הכלכלי לא משהו. |
תקרא את השרשור הנ"ל , תברר , אולי כלל לא מדובר על סכומים שאתה מציין .
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...91%D7%98%D7%94 נ.ב לפני כשנה באזור בית שמש ביער ראיתי 127 זרוקה ( עוד פירקתי ממנה כל מיני דברים ) נ.צ מדוייק אין לי של המקום אבל לכוון אותך אני אוכל . דבר איתי ,אולי תוכל לפרק מרכב כל מיני דברים שאולי ישנו את ההחלטה שלך . 054-4477056 |
עברתי על כל השרשור המדובר לגבי הלנציה , אין ספק עבודה יוצאת מגדר הרגיל, רק שהבחור לא ציין כמה עלה לו כל הסיפור.
לגבי ה 127 שראית לפני שנה ביער , אז אם זה היה לפני שנה....(אנחנו בישראל בכל זאת..) לדעתי הרכב לא שם מזמן. אבל תודה בכל זאת. לצערי בניגוד לרוב האספנים העשירים אני אינני אדם עשיר , אלא אדם רגיל מהשורה ללא אמצעים כלכלים. והפחחים (והלכתי לכמה היום) לא מוכנים לגעת ברכב בפחות מ 30-40 אלף ש"ח. אגב מישהו שלח לי מייל לאחר שפירסמתי היום את הרכב למכירה , במייל הוא רשם לי..."טמבל מי ייתן לך יותר מ 10 ש"ח".... את האמת מזמן מזמן לא צחקתי כל כך הרבה כמו שצחקתי אחרי שקראתי את המייל הזה. צביקה צטט:
|
ואם היו לך עכשיו 35K ש"ח זמינים לפרוייקט, היית משקיע אותם ב 127 הזו?
עצוב לי להגיד את זה, ואני אומר את זה כחובב אמיתי של התוצרת האיטלקית, אבל ה 127 הזו לא שווה את ההשקעה הזו. אני יכול להבין השקעה לא פרופורציונלית ברכב בעל היסטוריה אישית, אני יכול להבין השקעה גדולה ברכב מיוחד, אבל להבנתי אין כאן לא את זה ולא את זה. יכול להבין השקעה גדולה ב 127 של אמא שלך (אם היית מוצא אותה), יכול להבין השקעה גדולה בשיפוץ 127 ספורט לדוגמה. לא מבין השקעה של 50K ב127 'פשוטה'. לדעתי עליך לבחור בין שתי אפשרויות: - לעשות לרכב פחחות מינימאלית וצבע, פחחות שביודעין לא תעצור את התפשטות נגע החלודה אלא תכסה אותו בצבע ותאפשר נסיעה ברכב לשנה-שנתיים, הנאה מהשיפוץ המכאני שכבר בוצע וידיעה כי הרכב הספציפי הזה חי על זמן שאול (כמו כולנו...) - להשבית הרכב, לחפש אחר ולהשתמש בתשתית המכאנית המצויינת של הנוכחי לאחזקת החדש. קלאסי יהיה למצוא 127 נקיה מחלודה ועם מנוע גמור... בהנחה שתשוב לתחום ה- 127, לא מציע לך למכור, המחיר שתקבל יהיה זעום לעומת מה שהשקעת, שכן הקונה יתחשב במחיר הפחחות גם הוא. בהצלחה בכל מקרה. שי |
1 צירוף קובץ(ים)
תראה מה מצאתי ביד 2
אולי זה יעזור לך |
פחחות ל 127
צביקה
לדעתי ב 10000 שח שאתה מוכן להשקיע בפחחות אתה יכול לעשות פחחות וצבע ברמה דיי טובה תראה את השרשור של גיא 127 בקארזפורום מאיזה מצב היתה ה 127 MK1 הכחולה שלו דבר איתו הוא יוכל לכוון אותך לבעלי מקצוע טובים - לא תצטער יש לי את הטלפון שלו דבר איתי בה"פ http://www.carsforum.co.il/vb/showth...7%99%D7%90+127 |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:30. |