![]() |
צטט:
אהלן יוסי נעתי צפונה לא מזמן בכדי ללמוד כמה שנים. אני אשתדל להגיע למפגשים במרכז אבל לא תמיד זה יהיה אפשרי. |
צטט:
מברוק על האתר החדש בתקווה שזה יהיה פחות פריץ. האם את המידע היקר שהיה בפורום הקודם ניתן להעביר לפורום הזה בצורה של מאמרים? רענן. |
ברכות על התחדשות!
הדאגה שלי היא: בגלל שלא פעם אחת האתר "נפל" הרבה אנשים לייחדשו את המנוי. 2 רעיונות: 1. לעשות TRACE לכתובת הקודמת : http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums 2. לנסות להחזיר את ההרשמה של חברים. בברכה מקס.:) |
מזל טוב וסימן טוב.
אחלה השקעה..... רק יותר מידי תתי פורומים. ניראה יהיה עם זה בעיות שחרון |
אני גם תומך בדעה של צמצום כמות תתי הפורומים בטכני :)
חוצמזה, בהצלחה שיהיה לנו ! |
מברוק מברוק מברוק
מזל טוב למועדון על עיצוב הפנים של האתר של המועדון עכשיו רק מה שנותר לנו כחברים בו הוא לעזור האחד לשני בכל בעיה שתצוץ בהצלחה לכולנו...
|
טכני
קיטלוג הפורום הטכני על פי דגמים מקנה למשתמש יותר שליטה על מה שמעניין אותו ומה שתפל. אם הוא חפץ לדעת למה הווריאטור שוב עושה רעש בפונטו :eek:, בקליק אחד הוא יכול לחפור בפורום הפונטו ספייס כאוות נפשו.
מכוניות איטלקיות , על כל הסיבוכים האקלקטים שלהן צריכות הפרדה ברורה בין דגמים. אם היינו מועדון מיצובישי עם ארבעה דגמים משווקים, פורום טכני משותף היה לעניין. עוד לא נתקלתי במועדון מכוניות שנחנק מעודף אינפורמציה... |
ניר,
העניין הוא אחר. אני מרגיש שאני הולך לאיבוד בתוך ערימה של נושאים ותתי נושאים ותתי תתי נושאים. אינני יודע מה קראתי ומה עדיין לא כי לא כל המידע נמצא מול העיניים. יש צורך להכנס לכל תת פורום ולראות מה התחדש. החלוקה לדגמים צריכה להתבצע ב"נושא ההודעה" שם המשתמש ירשום את דגם רכבו והבעיה. ככה שבחיפוש ימצא השרשור בקלות. קח לדוגמא את Carsforum, שמתעסק עם כל מה שקשור ברכב. שם אין חלוקות מפורטות כ"כ ויש סיבה לזה, נוחות השימוש. בשורה התחתונה, אני חושב שזה פוגע בחווית המשתמש ויגרום למצב שלכל תת פורום יכנסו מספר קטן של אנשים שלא יהיו מעורבים אחד בשני. ברוח טובה, רענן. |
צטט:
יש המון פורומים עם הפרדה לדגמים. מה שכן אפשר לדעתי לאחד: טיפו/טמפרה - זה אותו הרכב כמעט. בראבו/בראבה הנה אחד הפורומים הגדוךים של פיאט מאוד דומה ומאוד נוח. http://www.fiatforum.com/forum אפשר לתת לפורמט הנוכחי לרוץ חודש-חודשיים ואז לעשות סקר. |
מברוכ על האתר אני סה"כ מרוצה!
חבל שאבד מסד הנתונים והיה צריך להירשם מחדש אבל לא נורא. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:26. |