![]() |
זה תחביב , אני מגיע עם רקע טכני לתחום .
עמית |
יש לי פונטו ספייס 1.3 שנת 2001 פשוטה ואני גם מוכן להתנדבות (כבר קניתי פעם צ'יפ אוניברסלי אבל המכונאי לא הצליח לחבר וטען שזה מסובך מרכבים אחרים ושצריך לפרק מחשב וכיוצ"ב אז לבסוף ירדתי מזה)
|
עידן שלום!
כמובן שצריך לפרק מחשב . עוד לא הצלחתי לבצע מיפוי נתונים דרך פורט התקשורת המקורי . אני מחליף פיזית את הזיכרון במחשב . מה שרכשת אני מניח היה (נגד קבוע ) שמתחבר למחשב ומספק לו מידע שגוי על הטמ"פ בחוץ . כי לפי מיטב ידיעתי לא קיים דבר כזה ציפ אוניברסלי . כל מנוע והמפה שלו . עמית |
אתה צודק פשוט ככה הסברתי בפשטות אוניברסלי, וכן זה היה נגד כלשהו שמשנה ונותן מידע שגוי
|
ברגע שיהיה משהוא לHGT והוא באמת יתרום גם אני מוכן להתנדב לניסויי
|
לאחר חקר קטן מסתבר כי עידו צודק לגבי יעילות התוכנה בHGT . טוענים כי התוכנה ברכב זה היא אכן אופטימלית ולכן ציפ לא ישפר אלא יגרע ( סליחה לכל בעלי הHGT ) . ניתן לפי ממה שקראתי לקנות מחשב רכב חדש (לא מכיוון פיאט ) שכן יכול לתרום למנוע אך המחירים בהתאם .
עמית |
מחשב מנוע "משודרג" לHGT עולה החל מ-5500 ש"ח (אין בארץ, צריכים לייבא) ובמנוע תקין הוא יעלה הספק ל- 147 כ"ס ב- 6200 סל"ד, המומנט ישופר גם כן בטורים נמוכים, הצריכת דלק תעלה מעט ויכול להיות מצב של בעיות עם מערכת מיזוג האוויר.
|
עידו אהבתי את המחקר והידע כל הכבוד ודרך אגב אם אני לא טועה הHGT יכולה לתפקד גם עם מחשב של אחת האלפות בעלת מנוע 2 ליטר כי ההבדל בין המנוע של הפונטו למנוע של האלפא הוא ראש המנוע (טווין ספארק באלפא) והמחשב
|
אוקי אז היום יש לי לבדיקה 8 רכיבים .
כל מי שרוצה לנסות על רכבו בבקשה מוזמן . כמו שכתבתי הניסוי מתבצע על מחשב שלי אז ללא חשש. עמית |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:18. |