![]() |
אם האוטו תקין, אז הראש מנוע שביצעו לא צריך להדאיג אותך.
אתה אומר שהמנוע רועד עכשיו? אם כן - אז ישנה עוד תקלה איפשהו. (בטח בית מצערת) איזה פונטו יש לך? |
אנטיפריז זה שם כולל לנוזל קירור המונע קיפאון במערכת הקירור של הרכב.
מכאן השם: Anti-freeze. יש המון יצרנים לנוזל קירור. |
יש לי פונטו 2003 ספייס הרעידות לא מטורפות יש רעידות מסוימות השאלה איך לפתור אותם קראתי בפורום שיש אפשרות לבצע אינפוזיה למנוע זה אמיתי או חבל על הזמן הבנתי שבעיה כזאת יכולה לקראות מכבלים של פלאגים לא תקינים עלות של כבלים מקורים במוסך הוא 400 ש"ח האם כדאי להשקיע במקורי או לא מה אתם יכולים להמליץ לעשות?
ועוד דבר לאחר בדיקה לא נמצא בחשבונית כל חיוב על נוזל קירור זה נראה לי קצת מוזר אבל בכל מקרה איזה יצרן הכי מומלץ בשוק וכמה זה אמור לעלות? |
פארפאלו זה הנוזל הקירור ממולץ מבחינת היצרן של פונטו אבל אתה צריך לעשות ניקוי רדיאטור לפני מכיל אחד עולה משהו כמו 80 שקלים,סע למוסך שימשון יהוד אנשים מקסימים ואם יעשו לך את כול זה בצי'ק צ'יק .
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני גר בדרום השאלה שלי היא מי הייצרן כי באוטו דיפו נתנו לי איזה נוזל קירור פארפלו אבל של חברה שלא נראה לי נראה לי של פרסונל נראה לי חברה חרא למרות שזה תוצרת ארצות הברית המחיר היה 60 ש"ח יש מצב לבצע את ההחלפה לבד ?
|
תגיד על כמה המד סל"ד אמור להיות אצלי זה קצת פחות מ10000 נראה לך בסדר אני לא זוכר לפני התיקון על כמה הוא היה המד
|
פרארפלו זה מותג. מיכל בצבע כחול.
אם לא כתוב על המיכל פראפלו - אז זה לא זה. |
צטט:
אנטי-פריז זהו סוג הנוזל, לא היצרן/שם שלו. בפיאט מומלץ למלא פראפלו, ואותו בלבד. |
ברור לי מזה אנטי פריז וגםמה הפרוש פשוט לפעמים יצרנים לא נותנים שם ספציפי למוצר בכל מקרה תודה לכולם על העזרה לאחר בדיקה המוסך שפם נוזל קירור פראפלו כחול אז הכל בסדר
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:43. |