מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   נורה של כרית אוויר (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=5845)

Caveman 08-03-09 15:44

אני מניע לגשת לבדיקה במוסף גם אם הבעיה נעלמת, או נפתרת ע"י ניתוק מצבר למשל. כריות האויר יכולות להציל חיים בעת תאונה, לא כדאי לחפף בנושא.

שרה 09-03-09 08:26

צטט:

במקור פורסם על ידי student (הודעה 41704)
שיחקת עם הפיוזים כאשר המפתח בסוויץ' והסוויץ' היה פתוח=במצב ON או אולי בכלל עם מנוע פועל ?

אז אולי כל הבעיה היא שנרשמה תקלה במחשב כריות האוויר וכל מה שצריך זה איפוס מחשב ולא באמת יש תקלה אמיתית במערכת כריות האוויר.

אם את מאיזור המרכז אז מומלץ לקפוץ למוסך שמשון ביהוד.

יש מצב שזו הבעיה.... האוטו לא היה מונע אך המפתח להערכתי אכן היה בסוויץ'.... הכל נראה תקין ורק נורית כרית האוויר דולקת קבוע ונורית כסא התינוק מהבהבת ללא הפסקה. אני גרה כרגע בחולון ככה שיהוד רלוונטי. תודה רבה. :)

שרה 09-03-09 08:30

צטט:

במקור פורסם על ידי YOSI-BR (הודעה 41717)
היום בבוקר ביקרתי במוסך פיאט ב"ש. יש לי את אותו בעיה בדיוק כמוך, לאחר שהרכב היה בהתנעה ועם המפתח השני אישתי סובבה את מתג הביטול של כרית האוויר וכתוצאה מכך נדלקה המנורה האדומה באופן קבוע.
עלות תיקון במוסך-במידה וזה רק איפוס(כמו אצלי) 140 ש"ח.
במידה וזה החלפת המתג זה 340 ש"ח.
בהצלחה.

הי
המפתח אכן היה בסוויץ אבל לא מונע. ולא נגעתי במתג הביטול אך אני וחבר שלי התעסקנו עם תיבת הפיוזים וכנראה שמכאן הבעיה. אני אקפוץ למוסך ואבדוק -סביר להניח שאכן מדובר באיפוס. תודה רבה

ארילו 09-03-09 17:14

אסור אסור אסור להתעסק עם הפיוזים כשהמפתח בסוויץ'.
באופן כללי אסור לעשות עבודות חשמל ברכב כשהמפתח בסוויץ'.

iz2 18-04-09 22:36

צטט:

במקור פורסם על ידי שרה (הודעה 41778)
הי
המפתח אכן היה בסוויץ אבל לא מונע. ולא נגעתי במתג הביטול אך אני וחבר שלי התעסקנו עם תיבת הפיוזים וכנראה שמכאן הבעיה. אני אקפוץ למוסך ואבדוק -סביר להניח שאכן מדובר באיפוס. תודה רבה

מה נסגר בסוף שרה לי יש את אותו בעיה שהתחילה מהיום שקבוע התחיל נורת הקרית האויר לדלוק?לבסוף ניגשת למוסך ביהוד?

Amit-IL 19-04-09 01:35

צטט:

במקור פורסם על ידי ארילו (הודעה 41833)
אסור אסור אסור להתעסק עם הפיוזים כשהמפתח בסוויץ'.
באופן כללי אסור לעשות עבודות חשמל ברכב כשהמפתח בסוויץ'.

לדעתי כדאי להחמיר יותר ולנתק את כבל המינוס מהמצבר, פעולה כל כך פשוטה לפרק בורג אחד
עם גישה ונוחות מירבית יכולה לחסוך המון.

שוב אני מזכיר אני נוסע כבר חודש עם נורת כרית אויר דולקת מפני ששכחתי לנתק כבל מינוס מהמצבר לפני שפירקתי את לוח השעונים לשם החלפת נורות.

למיטב ידיעתי אין שום דרך לכיבוי הנורה להוציא חיבור למחשב במוסך.

raanan_t 19-04-09 01:50

צטט:

במקור פורסם על ידי iz2 (הודעה 45043)
מה נסגר בסוף שרה לי יש את אותו בעיה שהתחילה מהיום שקבוע התחיל נורת הקרית האויר לדלוק?לבסוף ניגשת למוסך ביהוד?

האם אצלך הבעיה צצה פתאום או החלה כתוצאה מהתעסקות עם משהו ברכב?

רפי לין 19-04-09 18:34

נורת כרית אויר דולקת

ברצוני להדגיש, כשנורת כרית האויר דולקת המע' אינה פעילה וחס וחליליה בזמן תאונה כרית האויר לא תפעל גם כשהיא אמורה לפעול.
לכן רצוי מאוד לגשת ולמחוק את התקלה.
בברכה - רפי לין :)

iz2 19-04-09 20:22

צטט:

במקור פורסם על ידי raanan_t (הודעה 45057)
האם אצלך הבעיה צצה פתאום או החלה כתוצאה מהתעסקות עם משהו ברכב?

הבעיה צצה לי באופן פיתומי לפני יומים כאשר הדלקתי את הרכב.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:07.