![]() |
כן יש לי:
http://www.pompa.co.il/Product.asp?P...ff=Zap&lang=HE ד"א הקומפ' של מורל מדגם טמפו (120RMS) |
אלה נתוני המגבר.
Max. power output* into 4 Ω 4x200 / 2x600 Watt RMS power output** into 4 Ω 4x95 / 2x250 Watt Max. power output* into 2 Ω 4 x 225 Watt RMS power output** into 2 Ω 4x110 Watt Frequency response 5 Hz-50 kHz (-3 dB) THD < 0,05 % (1 kHz) Signal-to-noise ratio > 100 dB Input sensitivity 0,4 V Ð 5 V Dimensions (W x L x D) 356 x 55 x 290 mm Input impedance 12 V minus an Masse Power impedance 20 kOhm Weight 4,1 Kg המגבר שלך לא תומך בגישור ב-2 אוהם. ובכלל הוא נראה לי חלש מדי בכדי לסחוב את הסאב שלך. בגישור המגבר יודע להוציא 250W וזה חלש מדי לסאב של 400W. |
אז מה הדגשת באדום?זה 2 אוהם לא?
|
נכון 2 אוהם, אבל שים לב שבהתנגדות הזו הוא בנוי להוציא 4*110.
RMS power output** into 2 Ω 4x110 Watt כלומר, לעבוד על ארבעה ערוצים כאשר כל אחד 110WRMS. אם היה אפשר לגשר בשני אוהם היה צריך להיות כתוב ככה: RMS power output** into 2 Ω 4x110 / 2x250 Watt רואה את ההבדל? גישור משמעו לחבר שני ערוצים שיתפקדו כערוץ אחד. שים לב לכך שבשורות הראשונות יש נתון שאומר: RMS power output** into 4 Ω 4x95 / 2x250 Watt כלומר המגבר יכול לספק 95WRMS לארבעה ערוצים או בגישור (כל שני ערוצים מתפקדים כאחד) 250WRMS לשני ערוצים. בכדי לעבוד בגישור יש לחבר את האלמנט (סאב במקרה שלך) למגבר ככה: במגבר יש 4 יציאות לרמקולים כאשר כל אחת מכילה פלוס אחד ומינוס אחד. יש לבחור זוג יציאות (שני פלוסים ושני מינוסים) ולחבר את הפלוס הקיצוני ביותר אל כבל הפלוס שמגיע מהאלמנט, את המינוס הקיצוני ביותר אל כבל המינוס מהאלמנט. מה שקורה הוא ששני חיבורים (פלוס אחד ומינוס אחד) נותרו ריקים וזה בסדר גמור. אגב, מהתנהלות הדברים נראה כי הסאב שלך בעל שני סלילים של 2 אוהם כל אחד שמחוברים בטור ומתפקדים כסליל יחיד של 4 אוהם. אם אתה מחפש מונובלוק חפש אחד שיודע לעבוד גם ב-1 אוהם ואז תוכל לשנות חיווט בסאב ולחבר את שני הסלילים במקביל. אני הייתי מחפש מגבר חזק יותר מהסאב (500WRMS לערך) ועובד איתו בעדינות ככה תובטח לך שליטה טובה יותר בסאב ופחות עיוותים. |
עכשיו יחסית הבנתי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
תודה רבה על העזרה אם מישהו יוכל להמליץ על מונובלוק זה יעזור :) |
http://www.lecar.co.il/index.php?act...&productid=841
איך המונובלוק הזה? אני מעדיף לקנות מחנות כמה שיותר קרובה לאיזור ראשון(קל"ב) וכבר התקנתי אצלם תמערכת אז אני מעדיף לקנות מהם :) |
החנות בסדר גמור מהיכרות קצרה ושטחית מאוד איתם.
נסיון עם המגבר הספציפי הזה ויכולותיו, אין לי אך המגבר הוא מסדרה שנחשבת לטובה והסבירות כי תתאכזב ממנו היא נמוכה. אצלי ברכב מנגן מגבר 4 ערוצים מהסדרה הזו וברכב אחר מכוחותינו מגבר ה-6 ערוצים. כולם מנגנים ללא דופי וללא בעיות של התחממות, שנתיים ואולי אף יותר. המחיר הוא הכי זול שקיים בזאפ וזה עוד כולל קיט התקנה ואחריות של ניופאן שנותנים שירות טוב. כל שנותר לך הוא לראות איזה סאב אתה הולך להגביר איתו. אם אתה הולך להשאר עם הסאב הנוכחי, נראה לי שהמגבר הזה סבבה. בכל מקרה, אמליץ לך לשמוע עוד דעות טרם הרכישה. |
:)תודה רבה
|
יש חדש תחת השמש
הציעו לי את המונובלוק הבא: http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=71 במחיר מוזל ממה שמצויין, חדש מהחנות, יש אחריות והכל, גם שמעתי על החברה הזאת, אולי לעוד מישהו היה ניסיון עם מגבר שכזה ויכול להביא לי דעה עליו? |
הקפצה
1 צירוף קובץ(ים)
הקפצה:
התחדשתי במונו שבהודעה הקודמת :) והוא פשוט מעולה, מרגישים שהוא מנצל את הסאב, על הדרך גם פירקתי את הסאב כדי להשלים את הסאונד (הוא ישב בתיבה שלא לפי הוראות היצרן), ואכן ראיתי שרשום לי מאחורה על המגנט 4 אוהם משמע כל סליל הוא 4 אוהם, החיבור שבו הסאב היה מחובר היה: פלוס של סליל ראשון עם מינוס של סליל שני, והפלוס והמינוס האחרים יצאו אל המגבר, אני עדיין מתוסבך מהחיבורים הללו, אבל לפחות השכלתי ואומר שאני יכול לחבר את הסאב בהתנגדות 8 אוהם או 2 אוהם,כמובן שאני מעדיף 2 אוהם כי אז ינוצל יותר לכן אשאל כיצד עליי לגשר ולחבר את הסלילים של הסאב על מנת להגיע להתנגדות הזאת צירפתי תמונה כדי לעזור אולי קצת יותר, דרך אגב החיבור שהיה היה 2 הקטבים הימניים בגישור, ומהשתיים השמאליים יצא פלוס ומינוס למגבר תודה לעוזרים!!:) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:40. |