![]() |
תתחדש. נראית נהדר.
הכי חשוב - תשאיר אותה ככה, מקורית. לצערי אין הרבה רכבים כאלה שנשארו מקוריים. |
מקורית?
האוטו הזה חייב קיט חצאיות וטמבונים אחרים. פשוט חייב. ככה הוא ניראה ערום. חוץ מזה לא צריך עוד תוספות! |
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] נראה לי שחר רומז גם לך משהו kof-sheleg
ובמקרה אני מכיר מישהו שיהיה מעוניין בטמבונים של ה-hgt :D |
כבר אמרתי לך בקארס, אבל שוב, תתחדש, ניראת ממש שמורה. אני בטוח שתהנה ממנה.
|
צטט:
לא רומז לו כלום. הוא לא צריך. |
תתחדש אחלה רכב
|
ברוך הבא
ראשית כל תתחדש יהונתן :-)
דבר נוסף לא פחות חשוב, כבעלים מאושרים של אחת הקופה השמורות בארצנו הקטנטונת, מאחל לך רק הנאה מרובה. למד להכיר את הקופה על כל מגבלותיה והפאר והדר המלווה אותה שכן ברוך הבא למשפחת הקופה.:) לפי דעתי ודעת רבים, אחד האקזמפלרים המיוחדים ביותר שיוצרו במהלך השנים האחרונות והגיע ביבוא סדיר - עד היום מסובב מבטים וגורם לרבים תהיות האם מדובר ב-SUPERCAR:rolleyes: במידה תרצה עזרה, סיוע או כל שיח אחר הקשור לקופה והיוועצות לגביה אשמח לסייע ולעזור בכל מה שתצטרך שכן זה מה שאנו מצויינים בו במועדון:) שמור על הקופה והחשוב מכל שתשמור עליך בברכה ארז |
בחרת בתבונה. תקשיב לארז... הוא יודע מה הוא אומר ;)
|
פותח השרשור- תתחדש על הרכב, הוא נראה מעולה. תשאיר אותו מקורי, נטול מכל תוספות "ערסיות" למניהם.
ניר- לאן נעלמת? מכירת הפיאט (בעצם 2 פיאטים) לא פותרת אותך מכתיבה כאן! רבים מכרו ועדיין פה ;-) |
ווקסיאדה
5 צירוף קובץ(ים)
היום היה סוף סוף יום מתאים לטיפול כמו שהפיאט הזאת ראויה לו, והנה לפניכם התוצאות של הטיפול שכלל ניקוי חיצוני+ ווקס, התחלתי לטפל גם בפנים הרכב אבל יש עוד הרבה עבודה עד שתגיע לרמה שאני רוצה שתגיע.
תהנו: |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:28. |