![]() |
תיראה
עם אומר לך בעל מיקצוע שהוא כמה וכמה שנים עובד במיקצוע אז הוא צודק.
אבל יש כאלה שרק רוצים לקחת מימך כסף! בכול מיקרה תעשה את זה ועל הדרך תחליף שמן |
שאלה בקשר לפילטר אוויר .
לפי מה ששמתי לב אתמול כשעשיתי ניקוי לבית מצערת . התגלו כמה בעיות.יש לציין לאחר שיטוט קצר בפורום ומבט על פרוייקט דומה קיבלתי קצת ביטחון והחלטתי לקחת על עצמי את המשימה. 1 הצינור של הנשם והוא מתחבר לעוד מקום למטה,הוא יבש וקרוע בכניסה שלו למכסה שסתומים.נסגר בינתיים ע"י נייר כסף עם דבק כזה מיוחד . עוד מקום שהוא היה קצת קרוע זה בכניסה שלו לתוך הבית מצערת בצינורית הקטנה.שנהם נעטפו טוב ע"י החומר אין קרעים גדולים אבל כדי למנוע בריחת אוויר משם אטמנו .מה העלות של הצינור הזה? 2 המכסה של הפילטר אוויר שבור והוא לא נסגר ע"י הברגים . יש בריחת אוויר משם. עכשיו אני יחפש חלק כזה אבל ניסיתי לשלוף אותו אתמול ולא הצלחתי. איך מפרקים אצלי באוטו את הפילטר אוויר?האם נסיעה במצב הקיים גורמת לתקלות ולצריכת דלק מוגברת? 3. יש רעש מאזור תיבת הילוכים מאוד מעצבן פירקתי את השק של הידית הילוכים אבל לא מצליח לאתר את מקור הרעידה . כאילו דיסקית משוחררת . כשהאוטו עובר את ה2000 סלד היא מתחילה לרעוד ולצלצל לי באוזן עד שאני מזיז קצת את הידית בתוך ההילוך (מחזיק את היד על ידית ההילוכים ומטה אותה קצת ) אז הרעש מפסיק. כאשר אני עוזב את היד הרעש ממשיך יש לציין שאני מזיז אותו טיפה הצידה כי הוא בתוך ההילוך . יש רעיון מסויים? כבר הסתכלתי איך הידית בנויה בספר רכב אבל לא מצליח לאתר את הרעש אולי זה מתחת לאוטו ? הוחלף על הדרך גם משולש שהיה גמור קצת הסתבכתי בהרכבה אבל בסופו של דבר הוכנס למקומו ונסגר.(יש לציין שגם במוסך שעשו את הצד השני הוא הסתבך עם הברגים קצת אז יחסית לפעם ראשונה שאני עובד לבד על האוטו יצאתי דיי מרוצה.)האוטו לא דופק יותר מכל דבר קטן בכביש . |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:48. |