![]() |
העיניין הוא
העיניין הוא שהוא טוען שמדובר בשתיי קפיצות ומפסיק.
אם הייתה תושבת זה לא היה מפסיק , לא? אני גם נוטה לכיוון בעיה חשמלית/הזרמת דלק. שים לי 70 על חשמלית, ו 50 על הזרמת דלק (: |
האמת שזה גם הימור שלי סטודנט (מכל מלמדי השכלתי :))
הרעש מאוד זהה לזה שהיה כשבמורשה שמו לי פלאגים לא מתאימים בטיפול שגרתי (פלאגים עם 2 אלקטרודות עליהם , בניגוד ל 1 שהיו לפני), היום בערב הבחנתי גם שכאשר ישנה רעידה , יוצא רעש "פיצוצון" מהאגזוז , לכן אני חושד שתזמון ההצתה לא תקין saar - תעלה את ההימור :) |
נו, פתרת את הבעיה, גש למוסך מורשה, שיבדקו העיניין של הפלאגים, וחוטי הצתה.
נקווה שזה לא בסלילים |
עוד דבר - תושבת גיר/מנוע "מתעייפת" אחרי 70K ק"מ ?!?!?!
|
צטט:
צטט:
לא מחליפים פילטר דלק אלא את כל המשאבה קומפלט אחת למי יודע כמה K. אצלי 140K ללא בעיה. |
אם מדובר בסלילים אז הבעיה הייתה יותר חמורה, לדעתי.
גם אם זה הסלילים אז הנזק הוא בעיקר כספי. מבחינה מכנית ההחלפה ממש קלה ופשוטה. אני החלפתי לפני כשנה - היו רעידות ותגובת מנוע גרועה. במוסך הם חשדו בכוהל, גם לפי בדיקת המחשב. מה שעשו זה מאוד פשוט - שמו כוהל חדש (רק חיברו אותו בלי להצמיד אותו לבלוק המנוע עם 4 הברגים שלו) והתקלה נעלמה. החזירו את הכוהל הישן והתקלה חזרה. מסקנה הכוהל תקול. 20 דקות עבודה (כולל שיעור בשבילי על חוטי הצתה) ואיזה חור של כ- 700 ש"ח לכוהל תחליפי. |
צטט:
הבאה ללכת היא תושבת מנוע עליונה גם בגלל שמפרקים אותה לשם החלפת טיימינג. היא די יקרה, סביבות ה- 700 ש"ח. תושבת המנוע השלישית מתחת למצבר נחשבת יותר עמידה. במוסך הם בודקים אותה עם פנס והרמתה על ידי לום ברזל מהצד. |
צטט:
רק בחושך מוחלט תוכל לראות אם יש בריחת ניצוץ, וגם אתה אמור להרגיש את זה ע"י פעולת מנוע לא חלקה בסרק (הגיר יכול להיות גם ב- D וגם ב- N, העיקר המנוע יעבוד). בכל אופן, לאיזה מוסך אתה מתכוון לנסוע? אני ממליץ לך לא לעזוב את הרכב לרבע שניה אפילו ולעמוד לידו כל הזמן, זאת סכנת נפשות במוסכים האלה. צטט:
צטט:
|
תיקון קטן ברשותך :), התושבת ה"שלישית" נקראת תושבת גיר עליונה ולא תושבת מנוע.
|
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:16. |