![]() |
הנה שני השקלים שלי:
פורד פוקוס 2005 - בחירה מצויינת. האמת שזאת הבחירה הכי טובה ברשימה לדעתי. 5 כוכבי בטיחות, רכב אמין ונוח. הבעיה שהוא קצת עצל. טויוטה קורולה 2003-2004 - רכב נחמד. 4 כוכבי בטיחות (אם אני זוכר נכון). סתם נמכר במחיר גבוה. יונדאי אלנטרה - נחות משמעותית מכל השאר. יונדאי i30 - מפתיע לטובה, אופציה שכדאי לשקול. 4 כוכבי בטיחות בשנת 2007, 5 ב-2008 סובארו אימפרזה - רכב מיושן. עזוב אותו. ניסן אלמרה - רכב מאוד מוצלח. אמין ונוח. 4 כוכבי בטיחות אחרי שנת 2001 רנו מגאן - נוח להחריד, נעים לנהיגה, 5 כוכבי בטיחות, מרווח - אבל הייתה לי אחת שכל 3 חודשים הגיעה למוסך בגרירה. (שלי הייתה שנת 2006). מאזדה 3 - אין מידע על כוכבי ריסוק, רכב אמין בסה"כ, מאוד דומה לפורד מבחינת מנוע אבל נחמד לנהיגה. הונדה סיוויק - איזה שנה? הן יקרות יותר בצורה משמעותית מהשאר. פיזו 307 - רכב נוח ומפנק. סה"כ לא רע אבל סובל מבעיות חשמל חוזרות ונשנות. סיטרואן C5 - לא מכיר :( |
צטט:
2+3: פה כבר צריך לפתוח את מחירון לוי יצחק ולראות בדיוק מאיזו שנה התקציב לא חורג. קח בחשבון שיש להוריד כמה אחוזים במידה והרכב היה מליסינג. 4. מאיזו שנה שנכנס לך בתקציב, אין בעיות עם הסיוויק. שוב, צריך לבדוק מחירון עדכני לפברואר. 5. ממליץ לקרוא את מה שאביעד רשם למעלה, מעבר למה שאני ציינתי. בהצלחה! |
צטט:
פורד פוקוס 2005 - אכן מומלץ לדעת כולם, רשמתי לפני :-) טויוטה קורולה 2003-2004 - האם קראת את ההערה שנכתבה לגבי השנתון הספציפי הזה ? ניסן אלמרה - אחרי שנת 2001 - תודה רבה, יבדק יונדאי i30 - האם ביחס לפוקוס (למשל) הוא לא רכב קטן יחסית מבחינת מרווח/תא מטען וכו' ? מגאן - האם זו בעיה ידועה, או סתם מקרה ספציפי ? ואגב, האם היא מתאימה לתקציב ? מאזדה 3 - לדעתי מעקב לתקציב, לא ? C5 - הבנתי בינתיים שגם חוזר מהתקציב ? תודה תודה |
תודה לכולם על העזרה !
החלטתי להתמקד ברכבים הבאים (אם למישהו יש משהו להוסיף, זה הזמן :-)) פוקוס, אלמרה, סיוויק, מאזדה 3 ו C4 (כאשר הפוקוס מובילה ולאחריה האלמרה, וכנראה שהשאר יקרות מידי, אבל אבדוק מחירי ליסינג) הבעיה היא שכאשר אני רוצה לחפש במחירונים, אני לא יודע איזה דגם לבחור, אשמח אם תוכלו לומר לי עבור כל רכב, איזה דגם עלי לבחור כדי לבחור מחירים. תודה רבה. פורד פוקוס : GHIAGHIA אוטומטי 1.6 אוטומטי 1.6 5 דלתות, LX אוטומטי 1.6 03-05 TREND אוטומטית 1.6 TREND X אוטומטית 1.6 TREND אוטומטית 5 דלתות 1.6 TREND X אוטומטית 5 דלתות 1.6 ניסן אלמרה : PERFECT אוטומטי 1.8 PERFECT אוטומטי 1.8 5 דלתות TEKNA אוטומטי 1.8 TEKNA אוטומטי 1.8 5 דלתות הונדה סיויק : LS אוט' צורה חדשה 1.6 (03-06) ES אוט 1.6 S אוט' 5 דלתות 1.6 LS אוט' 5 דלתות 1.6 (01-05) EX אוט' צורה חדשה 1.6 (04-06) ES אוט' 5 דלתות 1.6 סיטרואן C4 : PK SX אוט' 1.8 SX אוט' 1.8 |
גיא, אתה מודע לעובדה שאין קשר בין המגאן לC4/307 נכון?
רנו לא קשורה לקונצרן PSA. |
חיובי, גדעון. בכוונה נתתי את הדוגמא הזו:
צטט:
|
אמת. אבל המגאן שונה ולא חולקת את אותה הפלטפורמה של הC4/307.
רנו הינה חברה עצמאית ונפרדת מקונצרן PSA. גיר ה AL4 אגב מצוי גם בכמה ורסיות של ניסאן. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:29. |