![]() |
אני מקווה להגיע - יום שני מגן בתנ"ך :cry:
עידן |
באסה שזה שם,אני מת להגיע,אין לי איך :cry: :cry:
|
אני לא יודע אם אוכל להגיע בשבת אני מסיים רק ב4 בצהריים לעבוד...
|
אני אגיע לאימון ולמפגש ביום שבת אבל אני עוד לא יודע בקשר למירוץ עצמו אבל כנראה שאני לא אגיע כי כבר יש לי תכניות אחרות.
|
עדכון הקבוצות המשתתפות בתחרות:
*STI- סובארו טורבו ישראל *IAROC - אלפא רומיאו הישראלי *PSI - פיג'ו סיטרואן ספורט ישראל *VAG - פולקסוואגן, אודי,סיאט, סקודה *מועדון מאזדה *מועדון הרודסטרים הישראלי *מועדון לאנציה *מועדון MAX TUNING *מועדון SCALE FORUM *מועדון BMW *מועדון הונדה *עמותת נהגי המרוצים- IRDA *מועדון סובארו שטח ופנאי *מועדון -FUEL SLUT *מועדון החיפושיות *מועדון פיאט באימון, כמו במירוץ, יפתחו עבורנו את הקארטים (= הגעה למהירויות גבוהות). שוב, המחיר באימון הוא רק 40 ש"ח, המחיר לתחרות: 500 ש"ח המתחלקים בין חמשת המתחרים. לעת עתה חסרים למועדון 3 משתתפים, אנו מצפים לראותכם מחר בשביל המועדון והספורט. המרוץ ישודר בערוץ 5 ויסוקר ע"י מגזין "הגה", למקום יגיעו חברי מועדונים רבים ונוכחותכם באירוע שביום חמישי חשובה לנו מאוד. להתראות מחר, גילי. |
עד איזו שעה צפוי האימון להמשך מחר?
|
המסלול לרשותנו למשך שעתיים (החל מ-13:00).
|
לצערי אני לא אוכל להגיע למפגש מחר :( עקב תכניות אחרות אבל אני אשמח מאוד לדעת איך היה ולראות תמונות אם יהיו כמובן ואני מקווה להגיע למפגש הבא שאני מקווה שיהיה בקרוב.
בברכה, ליאור. :) |
לצערי גם אני לא אוכל להגיע בעיקר בגלל מצבו של האוטו שלי :cry: :cry: :cry:
|
מצטער לשמוע שלא תוכלו להגיע,
לכל השאר, המעט שאישרו כאן והשאר שאישרו בפרטי ובמייל - נפגש מחר ב-11:45 במגרשי הטניס שבהדר יוסף, רח' שטרית (שד' רוקח, צומת הלונה פארק פונים לכייון קניון איילון ומצד ימין המגרש). להתראות, גילי. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:03. |