![]() |
לא אמרתי שזה באמת מה שצריך להיות בקסנון מקורי ,
אבל מה שבטוח שזה הרבה יותר טוב מרפלקטור . נאור . |
תודה,
אבל בדקתי כבר על הרכב במוסך מורשה פיאט(כמובן חבר קרוב) כך שאני במעקב צמוד אחרי הטיפולים שעבר,אבל תודה בכל מקרה. אבל יש לי שאלה. טיימינג הוא עשה ב-64,000 ק"מ וב-69,000 הוא חזר להחליץ מותחנים למה לא החליפו את המותחנים אם החליפו את הרצועה??חיסכון? מתי אני צריך לעשות שוב טיימינג? הרכב היום עם 111,000 תודה מראש יוסי |
3 שנים או 60K.
מומלץ לא להקל ראש בנושא. מה מצב הוריאטור שלך? |
צטט:
צטט:
ממליץ שתעשה יישור קו ותוריד את כל זה, אבל זה רק אני... צטט:
אני תמיד נוסע בבין עירוני בלי אורות בשעות היום ואף אחד לא אומר לי כלום, עוקפות אותי ניידות גם בלי אורות. לפותח השרשור- תתחדש, חוץ מהתוספות הרכב נראה מעולה ושמור. |
הוריאטור הוחלף במוסך מורשה ב-70,000 ק"מ לחדש
כך שמצבו כרגע דיי טוב כמובן שיש את רעש הדיזל אבל הרבה פחות משאר הרכבים שראיתי... המדבקות נועדו לכסות על פגמים בצבע בגג. יש מעט קילופים ולכן הבעלים הדביקו מדבקות על הצבע המת. אני מודע לזה שהרכב מושך אש עם כל הכיתובים עליו...אבל עדיף מדבקה ומצבע דהוי במספר אזורים. הגאנטים נצבעו בתנור ובצבע מיוחד,והם באמת בצבע מיוחד(שוב מושך אש)אבל יש לי על דברים אחרים להשקיע. שאלה נוספת היא:הכיצד משמנים את המסילות בגג.יש מעט רעש של חיכוך כשפותחים את הגג האם ספריי לברגים ולמתכת פשוט יכול לעשות את העבודה או שיש שמן מיוחד? תודה מראש יוסי |
על המסילות שסאן רופ שמים וזלין רפואי!!
|
יש משהו יותר מקצועי?יקר?לשים על המסילות מאשר וזלין?
יש לך אולי לינק לאתר שממליץ על זה?בחול אולי? מפחיד אותי טיפה! |
צטט:
בצע חיפוש בקארס פורום. |
דווקא ממה שראיתי זה הפוך..
רק בהודעה שרשמו לך היה כתוב ווזלין בכל השאר אמרו לא להתקרב! נראה לי אני פשוט ילך למוסך המרכזי וישאל. צריך לשים ווזלין גם על הגומיות או על המסילות? לך זה עזר?שמת בכלל? |
כמובן ששמתי, במסילות. והם יחסית נקיים מאבק.
בכל מקרה נזק זה לא יעשה ככה שאתה יכול לעשות. לאיזה גומיות אתה מתכוון? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:31. |