![]() |
אז בטח ראית שם את ה-HGT הכחולה שלי
|
איזה טיפול עשית שם ירון?
|
האוטו התנקם בי על זה ששמתי עליו שלט!!!
משאבת המים קרסה, והקפיצה את הטיימינג, מכאן הדרך להעביר משכורת ממוצעת למוסך נהייתה קצרה ביותר. אבל אני :) (אופטימי) |
אז רק ברכב שלי לא רצו לטפל שם או שאני רק מרגיש בובליל מקופח?
|
הפלתי עליהם את התיק
בעל המוסך הדגיש מספר פעמים שהם חסרי נסיון באופן יחסי עם המכונית הזו ושהיו מעדיפים שהייתי הולך למרכזי, אבל הרכב הגיע לשם בגרירה ככה שאפשר להגיד ש"הפלתי אותו עליהם"... מהגרר. |
צטט:
|
מבלי להכיר במה מדובר, אני מבין ש:
הבחור שם שלט "למכירה". האוטו לא אהב את זה. משאבת המים שמחוברת לרצועת התזמון כשלה ואיכשהו גרמה לקפיצת שן ברצועה. הבוכנה נגחה בשסתום. בעל המוסך מבסוט. הכותב לא מעודכן במשכורת הממוצעת בשוק. נסה 1.5 משכורות. מיתון. הכותב מעשן סמים או ברסלבר, אחרת אין לי הסבר למה הוא מחייך. (ייתכן והוא סטלן טבעי, אני לא רוצה להשמיץ.) תנו חיוך, הכל לטובה. |
צטט:
|
היי, אכן ראיתי את הרכב שלך. אפילו שאלו אותי עם זה אח של הרכב שלי :D
אני יודע שזו מכה כאשר הולך ראש מנוע, הבנתי שאתה מתלבט מה לעשות.. אני חושב שבכל מיקרה, כדאי לך לתקן לפני שתמכור- רק מהידיעה שזה תוקן אצל "שמשון" כבר יעזור לך למכור למביני עניין, הבונוס הוא שיש אחריות עבודה גם, זה קצת לב שקט למי שמעוניין לקנות. בלי קשר, הרכב שלך ניראה טוב, צבע כחול ממש מדהים, לדעתי. :-D צטט:
|
חיים הדגיש לי מספר פעמים שטיפולים גדולים של טיימינג, וריאטור הוא כניראה ישלח אותי למרכזי.
אני מעריך שבמיקרה הזה, ראש מנוע בדרך כלל שולחים למקום חיצוני לתקן. מעבר לזה, קצת בעיה להגיד "לא" ללקוח שמוריד רכב מושבת מגרר.. לא? :) צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:03. |