![]() |
צטט:
|
נו באמת?!
חברים, הסרתי לגמרי את מגן הטימינג, התחתון והעליון.
הכל חשוף, ואין משאבת מים. זה רכב לא נפוץ אז תחשבו טוב. |
יש מצב לתמונה של הבלוק מהצד?
יכול להיות שיש משהו נוסף שמסתיר אותה? אצלי לדוגמא היה את הבסיס של תושבת מנוע שהסתיר. |
מש' מיים בפונטו 90 1600
בפיאט פונטו 90, עם מנוע 1600, יש מש' מיים גדולה חיצונית עם חגורת אביזרים שמניעה אותה ואת האלטרנטור ולא מש' קטנה שמונעת ע"י חגורת התזמון (טיימינג) כמו במנועי ה FIRE בפונטו 55, 60 ו 75.
בברכה - רפי לין :) |
הרפי לין הזה
הוא אלוף אני אומר לכם.
אין רפי, אתה כוכב עליון. חברים, הוא צודק (: |
ברור שרפי צודק , אני בדיוק התכוונתי לאותו הדבר . בכול הטמפרות/טיפות ודדרות 1600 זה אותו דבר .
|
חבר יקר,
אצלי ג"כ קיימת בעיית הרעש של המיים כבר כמה חודשים. אמנם אצלי שמתי לב שרק בהתחלת נסיעה במיוחד כשהאוטו קר שומעים את המים, לאחר מכן שהאוטו מתחמם אני לא שומע את הרעש. מענין מאוד ייתכן וזה איתות להחלפת המשאבה.אין ספק שמדובר פה בהוצאה ניכרת כי מי שיחליף את המשאבה כבר ייעשה טיימינג על הדרך.(דרך אגב במוסך המורשה של פיאט נאמר לי בעבר שטיימניג+המשאבה ייצא לי 1000 ש"ח אז מענין למה שלמתה רק 800 ש"ח על המשאבה.) למיטב זכרוני בכל השרשורים שהיו כאן עד היום אף פעם לא דובר על המשאבת מים.כאשר השמעתי בעבר למנהל המוסך המורשה של פיאט את הרעש הוא אמר לי "בעיה מוכרת ממערכת האוורור הפנימית אין מה לעשות". לא אמרתה לנו את הדבר הכי חשוב, האם הפסיק הרעש לחלוטין? |
טוב, אז אני מעדכן - הרעש לא פסק לחלוטין, אבל נחלש משמעותית ממה שהיה.
כמו כן, העלות של התיקון הייתה כמו שהייתה כי לא החלפתי טיימינג. הרצועה הוחלפה לפני כשנה ומצבה מצויין. |
רוצה להוסיף על ההודעה הראשונה -
גם בספייס הקודמת שלי סבלתי מאותו רעש, וגם אצלי... זה בא לפני מותה של משאבת המים ז"ל. אחרי החלפת המשאבה הרעש נעלם. |
היא מתה והאוטו התחמם - ואז החלפת אותה, או שהרעש הזה הפריע ובעקבות זה הוחלפה המשאבה?
היום בבוקר עצרתי אצל שמשון, שאמר שאין מה לדאוג כל עוד לא נעלמים מים ברכב. מכיוון שהחוסר היחידה נגרם (כנראה) מנסיון שלי לנקז אויר ב-3 דקות בלי נסיון קודם, נדמה לי שפשוט נותר לי להמתין... מיותר לציין כי ניקוז האויר לא מפריע לקולות להמשיך , למרות שיש שיפור מסויים. פיאט.:cool: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:19. |