![]() |
שכל אחד ירכוש את הרכב שהוא אוהב, מה אני אגיד לך...
לגבי ערפל: כל חורף יש כאן ערפילים כבדים בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות לפני שהשמש זורחת. ואני מדבר על המון המון ימים בחורף, פשוט לא ניתן לראות כלום מעבר לכמה מטרים בודדים ואנשים נוסעים על 50 קמ"ש במקום 120 בשגרה. כשזה מתחיל עוד מהלילה זה נהייה סכנת נפשות של ממש ופנסי ערפל עוזרים הרבה. |
כוחות סוס ברכב
צריך תמיד לראות כמה כ"ס יש לרכב ומה משקלו ואז לחשב כמה ק"ג משקל יש על כל 1 כ"ס, כשיש מעט ק"ג לכל כ"ס הרכב יסע ו"יסחוב" טוב יותר מרכב עם יותר ק"ג לכל כ"ס.
כמובן שיש עוד משתנים כיחסי העברה בתיבת ההילוכים, מומנט מנוע ועוד. בברכה - רפי לין :) |
כל מילה בסלע ....
כמו כן , סוג הגיר ידני או אוטומט גם משפיע |
וכמובן שמנוע בעל 8 שסת' יספק זמינות כח טובה יותר בסל"ד נמוך.
וגיא, לאף אחד לא ממש איכפת באיזה צבע הידיות של הרכב... רק אתה עושה מזה עניין כזה גדול. |
אם היו לי ידיות צהובות ברכב שלי אני לא חושב שזה היה מוצא חן בעיני כ"כ...
|
באתר של סמל"ת מצויין שהידיות הן בצבע הרכב.
מעניין אם אפשר להזמין בשחור :P |
לגבי פנסי ערפל - לדעתי זה סתם שטויות וזה לא עוזר בכלום .
יש לי מקורי בלנצ'יה שלי ...ומה ? סתם אביזר ליופי ...לא עוזר בכלום . גם אצלי באזור יש ערפלים בבוקר ...כמו כוסות רוח למת ... וחוץ מזה בחיים לא ראיתי משהו שנוסע 120 בערפל עם פנסי ערפל סופר איכותיים באשר יהיו . |
צטט:
צטט:
בזינוקים ברוב הזמן הייתי מצליח לעקוף את כולם, בעקיפות ובעליות הרכב היה מאוד חזק, אבל אין מה להשוות למנוע בעל 16 שסת'. מנוע ה- 1.4 77 כ"ס של הגרנדה פונטו לא חלש, אבל הוא עדיין נחשב בסיכום הכללי הכי חלש בקטגוריה. אגב, למישהו יצא לפתוח מכסה מנוע בגרנדה פונטו ולראות מה הולך שם? כי אני הייתי המום. לגבי הידיות: בגרנדה פונטו זה נראה רע מאוד, משום ששטח הידיות גדול מאוד יחסית וזה מקנה תחושה זולה לרכב. צטט:
ראיתי מישהו שצבע את הידיות בספייס בצבע הרכב וזה היה נראה רע. צטט:
צטט:
והדלקת פנסי ערפל ביום ערפילי שיש אור יום בחוץ לא עוזרת בכלום, אלא רק בתנאי חושך מוחלט. |
גיא, אלא אם מדובר ברכב בעל תיבת DSG (או אחת המקבילות אליה, בהן יש שתי מערכות קלאצ' ובכל רגע שני הילוכים שונים משולבים) אז נהג מיומן ברכב ידני תמיד יהיה מהיר יותר מתיבה אוטומאטית. (אוטומאטית רגילה, או אוטומאטית רובוטית).
|
מדהים איך אנחנו ( כולל אותי ) נגררים לוויכוחי סרק בתקווה להוכיח משהו אחד לשני .
צבע ידיות של הדלתות , מיומנויות העברת הילוכים :) פנסי ערפל וכו' .... ותמיד איך שהוא גיא מנסה להצטדק ולהסביר לנו ( הן במישרין והן בעקיפין) למה הוא קנה את פאביה ובגד במשפחה איטלקית החמה והאוהבת שלנו :) מה אתה חושב שכאן זה מאפיה איטלקיה ואנו נסגור איתך חשבון בסמטה השחורה ? למי זה מפריע בכלל ? כמדומני כולם איחלו לך הצלחה והשתתפו בשמחתך . לא נמאס כבר ? כמה אפשר לטחון מים בנושא "העוול " שנגרם לנו מהיבואן הלא מתחשב . ולמה הסוכן המניאק לא הציע לך חישוקי מגנזיום ופנסי ערפל . מה אתה רוצה שאנו נצא להפגין לרחובות בעד ייבוא פנסי ערפל , באמת ? :) זה מה שיש ועם זה ננציח ! |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:09. |