![]() |
מזל טוב!!!
|
מברוק!
שיהיה אושר לזוג המאושר, ושנזכה לראות אותם על קופה במפגשים הבאים, כדת משה וישראל. |
אני מניח שברגע זה......... אתם אוכלים ג'חנון?!
מזל טוב !!! .. שתביאו לנו חברים חדשים למועדון ;). |
גדעון, תן לי להזכיר לך שכלה היא לא כל כך במימדיה הרגילים שהיא ביום חתונתה. השמלה שלה כל כך מנופחת שבטויוטה קורולה של חבר של אחותי (הרכב בו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] נסע לחתונה שלו) היא בקושי הצליחה להדחס. ככה שבפונטו גם אם היא די מרווחת בקושי צריכה להספיק. בכל מקרה זה ממש אבל ממש לא משנה. שוב, המון המון מזל טוב!
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח
היתה חתונה אדירההההההההההההההההההההה חעחעחעחחעחעחעחעח שחרון מזל טוב יא בונבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן =) |
תודה לכווווווווווווווווווווולם
|
ומה היא אומרת על החתימה שלך?
|
חן מגיבה:
אז קודם כל תודה רבה רבה לכווווווווולללללללללללללללםםםםםםם ולגבי החתימה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח נכון אני גם עושה צרות כמו הפיאט..... חן |
מזל טוב!
|
מזל טוב שחר וחן
הרבה הצלחה וצאצאים :smile: |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:51. |