![]() |
עד לא מזמן הייתי רואה מהמרפסת בראבו של מישהו בחנייה, האוטו הזה ללא ספק יותר רחב ממאזדה לנטיס, פורד פוקוס, יונדאי אקסנט וסוברו איפרזה.. זה לא אוטו קטן
|
לא יודע איזה דגם בדיוק יש לך, אבל זה לא 1500.
באתר תוכל למצוא את הדגם הנכון http://www.carfolio.com/specificatio...3#a_dimensions |
נראה לי שהסתכלת אחי על משקל כולל
|
אני מאמין שהסתכלת על משקל כולל ולא על משקל עצמי. אם אני לא טועה ברישיון רכב לא רשום את המשקל העצמי של הרכב.
|
....
ברישיון רכב אני לא חושב שזה משקל כולל ביגלל שהמשקל שכתוב למאזדה ברישיון הוא בסביבות ה1200 שזה נישמע הגיוני...אפילו היה שם הונדה סיווק שברישיון רכב שלה כתוב 1050 קילו...ביגלל זה הבנתי שזה משקל נטו...אם אתם רוצים יכול לסרוק את הרישיון רכב
|
אני לא מבין מה ההפתעה הגדולה, גם הHGT שוקל 1500 ק"ג. הפונטו ספייס הייתה בסביבות ה1200 ק"ג. אני חושב שמערכות הבטיחות מוסיפות משקל וגם המנועים של פיאט שלמרות שהם אמינות, הן מבוססות על מנועים כבדי משקל.
צטט:
|
מה אתם מתפעלים בכלל ?
אולי היו לו 5 שקי מלט/תפוחי אדמה בבגאז' בזמן השקילה ? :):) |
צטט:
ה-HGT שוקלת 1050 ק"ג, בעוד פונטו רגילה שוקלת 950~ עד כמה שאני זוכר נכון. רק לשם השוואה, 1500 ק"ג שוקלת מכונית כמו מרצדס E קלאס. טויוטה ראב-4 שוקלת 1460 ק"ג. |
הסתכלתי על המדבקת משקל מתחת למכסה מנוע.
היה רשום משהו על משקל עצמי של 1500 ומשקל + מטען עד 2000 ק"ג. אני טועה? צטט:
|
ברשיון שלי רשום משקל כולל 1500 קילו.......
אין עצמי האם אצל החבר'ה שלך בשאר המכוניות רשום גם כולל או עצמי? תבדוק את זה... אני מאמין שאצלהם זה עצמי ואצלך כולל |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:03. |