![]() |
גם אם תעיר את אורן בשלוש בלילה תגיד לו -"תחליף וריאטור" הוא יעשה את זה בעניים עצומות.
נכס לפורום!:] |
חברה תודה רבה אני פה בשבילכם ותמיד אהיה מוכן לעזור יש לי סיפוק גדול מזה.
לגבי הגומיה של הכבל גז מומלץ לשים אזיקון פלסטיק שיתפוס אותה כדי שזה לא יחזור על עצמו. תודה שמחתי לעזור. |
צטט:
|
צטט:
:) לפותח השרשור - תתחדש! |
צטט:
אני מאמין שאני היחיד שהחליף וריאטור באמצע הלילה.:grin::grin::grin: |
8 שעות עבודה על טיימינג + וריאטור ...מממ...?
כמה זמן לוקח להחליף רק וריאטור?? |
סואי על ההתפרצות לשרשור אבל בתור אחד שאורן עזר לו מספר פעמים, אני חושב שתמיד ידעתי להעריך את זה ואמרתי לו תודה.
לא ראיתי שום תודה מפותח השרשור אחרי שאורן פתר לו בעיה שהיתה עולה לו הרבה כסף וזמן! לא מכובד ואם אני טועה אנא תקנו אותי... |
צטט:
|
אסף שלום,
דווקא אמרתי במילים אלה ממש "תודה רבה" אחרי המלצותיו ואז הודעת המשך של "אורן צדקת!" אני בהחלט מודה ומעריך, זה חסך לי את התענוג המפוקפק של להעלות את הרכב לגרר- מה שכמעט תמיד גורם נזק קוסמטי. אגב, המוסך עקרונית המליץ פשוט לחתוך את הגומי, יש יותר מדי סיכון שאפילו עם אזיקון בסוף זה יתפרק שם. בלי קשר, עדכון- לקחתי את הרכב ל"יישור קו" והוא באמת במצב טוב. עליתי איתו היום עם המשפחה לירושלים ופשוט תענוג של רכב. :cool: תודה לאורן ולכולם שגם עזרו לי בשירשור והמלצות האם בכלל להכנס להרפתקאה שנקראת HGT אני מרוצה :D צטט:
|
צטט:
וגם חוץ מזה אני עושה את זה בכיף לא בלחץ ובהפסקות אני לא ממהר לשום מקום אני בעד עבודה איטית אבל מדוייקת זאת דעתי בכל אופן. דרך אגב להחליף וריאטור וטימיינג ב HGT לא עבודה פשוטה בכלל. תודה רבה לאסף אבל זה בסדר אני אוהב לעזור כאב לי הלב שהבחור היה מזמין גרר ובמוסך עוד היו מספרים לו סיפורים ועוד גובים ממנו כסף על שטות כזאת. בכל מקרה תודה על ההערכה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:36. |