מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   פונטו HGT ובעיה מוזרה בהזרקה.. (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=4726)

שחרון 26-09-08 00:13

גם אם תעיר את אורן בשלוש בלילה תגיד לו -"תחליף וריאטור" הוא יעשה את זה בעניים עצומות.
נכס לפורום!:]

orenhazan 26-09-08 06:14

חברה תודה רבה אני פה בשבילכם ותמיד אהיה מוכן לעזור יש לי סיפוק גדול מזה.

לגבי הגומיה של הכבל גז מומלץ לשים אזיקון פלסטיק שיתפוס אותה כדי שזה לא יחזור על עצמו.
תודה שמחתי לעזור.

Caveman 26-09-08 08:14

צטט:

במקור פורסם על ידי KoF-sHeLeG (הודעה 32568)
יאללה, תמונות! :grin:

..

idango 26-09-08 11:58

צטט:

במקור פורסם על ידי שחרון (הודעה 32591)
גם אם תעיר את אורן בשלוש בלילה תגיד לו -"תחליף וריאטור" הוא יעשה את זה בעניים עצומות.

יאללה - הפרוייקט המצולם הבא ???

:)

לפותח השרשור - תתחדש!

orenhazan 26-09-08 14:11

צטט:

במקור פורסם על ידי שחרון (הודעה 32591)

שחרון אתה צוחק היה איזה יום שהחלפתי וריאטור+טימיינג לרכב שלי עשיתי את זה אחרי העבודה התחלתי בשעה 8 בערב וסיימתי ב 4 בבוקר כי הייתי צריך את הרכב יום למחרת.
אני מאמין שאני היחיד שהחליף וריאטור באמצע הלילה.:grin::grin::grin:

idango 26-09-08 15:02

8 שעות עבודה על טיימינג + וריאטור ...מממ...?
כמה זמן לוקח להחליף רק וריאטור??

assaf HGT 26-09-08 15:26

סואי על ההתפרצות לשרשור אבל בתור אחד שאורן עזר לו מספר פעמים, אני חושב שתמיד ידעתי להעריך את זה ואמרתי לו תודה.
לא ראיתי שום תודה מפותח השרשור אחרי שאורן פתר לו בעיה שהיתה עולה לו הרבה כסף וזמן!
לא מכובד ואם אני טועה אנא תקנו אותי...

KoF-sHeLeG 26-09-08 15:32

צטט:

במקור פורסם על ידי idango (הודעה 32638)

כדי להחליף וריאטור צריך לפרק טיימינג, ככה שזו אותה עבודה.

agent5 26-09-08 18:46

אסף שלום,
דווקא אמרתי במילים אלה ממש "תודה רבה" אחרי המלצותיו ואז הודעת המשך של "אורן צדקת!"
אני בהחלט מודה ומעריך, זה חסך לי את התענוג המפוקפק של להעלות את הרכב לגרר- מה שכמעט תמיד גורם נזק קוסמטי.
אגב, המוסך עקרונית המליץ פשוט לחתוך את הגומי, יש יותר מדי סיכון שאפילו עם אזיקון בסוף זה יתפרק שם.

בלי קשר, עדכון- לקחתי את הרכב ל"יישור קו" והוא באמת במצב טוב. עליתי איתו היום עם המשפחה לירושלים ופשוט תענוג של רכב. :cool:

תודה לאורן ולכולם שגם עזרו לי בשירשור והמלצות האם בכלל להכנס להרפתקאה שנקראת HGT

אני מרוצה :D

צטט:

במקור פורסם על ידי assaf HGT (הודעה 32642)
סואי על ההתפרצות לשרשור אבל בתור אחד שאורן עזר לו מספר פעמים, אני חושב שתמיד ידעתי להעריך את זה ואמרתי לו תודה.
לא ראיתי שום תודה מפותח השרשור אחרי שאורן פתר לו בעיה שהיתה עולה לו הרבה כסף וזמן!
לא מכובד ואם אני טועה אנא תקנו אותי...

orenhazan 26-09-08 19:43

צטט:

במקור פורסם על ידי idango (הודעה 32638)

אתה צריך להבין שזה לא בתנאי מוסך כך שזה לוקח יותר זמן. במוסך זה לוקח בערך חצי הזמן.
וגם חוץ מזה אני עושה את זה בכיף לא בלחץ ובהפסקות אני לא ממהר לשום מקום אני בעד עבודה איטית אבל מדוייקת זאת דעתי בכל אופן. דרך אגב להחליף וריאטור וטימיינג ב HGT לא עבודה פשוטה בכלל.

תודה רבה לאסף אבל זה בסדר אני אוהב לעזור כאב לי הלב שהבחור היה מזמין גרר ובמוסך עוד היו מספרים לו סיפורים ועוד גובים ממנו כסף על שטות כזאת.
בכל מקרה תודה על ההערכה.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:36.