![]() |
שאלות על גבי שאלות
צטט:
כמה דברים 1. לא הבנתי מה התכוונת בדיוק בשאלה הראשונה, בחיים לא הייתה לי פוליסה על שמי 2.אולי יצא יותר זול אם אני ארשום את הפוליסה על אח\אבא לי ונעשה בתור תוספת ביטוח נהג חדש ? 3. לא הוספתי שום תוספות לפי מה שידוע לי... לגבי האישור תנועה, זה עולה כסף?, מה צריך לעשות כדי לקבל אותו ? שוב תודה רבה, לא יודע מה הייתי עושה בלעדיכם ... :-? דור |
במידה ואתה רושם את הביטוח על שמך כנהג צעיר וחדש שרק עכשיו החל לנהוג, הביטוח יהיה יותר יקר לעומת אם אחד ההורים ירשום את הביטוח על שמו. אם יש היעדר תביעות ב- 3 שנים האחרונות, אתם תהנו מהנחה.
אינני יודע אם אישור התנועה הזמני עולה כסף (גם אם כן, מדובר בכמה גרושים), אבל אתה צריך לגשת למשרד הרישוי כדי להוציא אותו. אני אישית הייתי פשוט מעלה את הרכב על גרר ונוסע איתו למכון, אולי יעלה יותר אבל יחסוך לי לעמוד בתור המון זמן במשרד הרישוי. |
פיאט טיפו 89 הכנה לטסט.
שלום רב!
בכל נכון רשוי, ניתן להשיג אישור תנועה זמני ל48 או 72 שעות, תמורת סכום סמלי. לא כדאי להזמין גרר לשם כך. לא תוכל להמנע, מחיפוש טורדני של לקויים בטיחותיים, או לקויים שמטרתם העיקרית, הגדלת ההכנסה של מכון הטסטים, על חשבונך, בעבור מספרי רשוי דהויים למשל, מחזירי אור דהויים, נורה שרופה ועוד... הכוונה העיקרית של הטסט, להתמקד בהיבט של הלקויים הבטיחותיים, ברכב זה, שהוא ישן, וכל ישור קו שתעשה לו, ימנע ממך או יקטין הוצאות בעתיד. בהצלחה בטסט, והנאה מהרכב. בברכה צביקה |
תודה
תודה לכולם !
אחרי חישובים רבים וכמה ויכוחים עם מביני עניין, אני רואה שהרעיון להשמיש את הרכב הזה לשימוש בכביש לא יצא לפועל זה יצא בערך 500-700 ש"ח בחודש בלי לדבר עוד על דלק, חלפים וכאב ראש בבוקר קר זה סכום שאין לי לבזבז על רכב "פרויקט" כרגע, אבל אני לא הולך לזרוק אותו. חשבתי לקחת אותו, ובלי טסט או ביטוח לנהוג בשטח (שבילי אפר לא מסומנים, מטעים וכל מני חורים) בשביל לחדד את כישורי הנהיגה שלי אז יש לי כמה שאלות : 1. איך אני מכריז על רכב שיורד מהכביש? 2. זה בכלל חוקי כל העסק הזה? 3. חייבים טסט בתוקף בשביל לבצע העברת בעלות ? אם למישהו יש רעיון יותר טוב בקשר לרכב שירגיש חופשי להציע תודה רבה, דור :cool: |
לא, זה לא חוקי. תעשה לך ולרכב טובה ותשכח מהרעיון הטפשי הזה.
|
כפי שאמר קודמי, זה לא חוקי.
החוק מתיחס לנסיעה ב"דרך" ולא בכביש. ככה שאם מישהו ב"דרך" יפגע ע"י רכבך זה יגמר רע מאוד (פלילי) את הפירוש למונח "דרך" אינני זוכר אך משאריות הזכרון שיש לי אני יכול לומר לך שכמעט כל מקום מוגדר ככה. |
אוקי
אוקי, הבנתי, איזה באסה עם המדינה הזאת ...
בכל מקרה, אם גם זה לא ריאלי אז אני צריך תשובה לשאלה השניה שלי, האם הרכב צריך טסטס בתוקף בשביל להעביר אותו בעלות ? תודה, דור |
אני לא חושב שאוטו אחר יעלה לך פחות כל חודש. אחרי הכל הביטוח שלך יקר לאללה (בעסה להיות נהג חדש) וכל רכב דורש קצת תחזוקה.
לגבי העברת בעלות - צריך שיהיה לרכב טסט בתוקף. אתה מוסר את האוטו? |
/
צטט:
בקשר לשאלתך, אני לוקח את הטיפו ביום ראשון לטסט, אם הוא יעבור בלי בעיות רציניות אז אני אעשה ביטוח לחודש בלבד, אם אני אראה שהרכב מתאים לי אז הוא ישאר, אם לא אז אני כנראה אנסה למכור אותו בכמה מאות שקלים... אחרי הכל הוא עדיין יד ראשונה במצב מצויין וקשה לי לוותר על הצעה כזאת ... (למרות דעת הקהל :() יש מקום מומלץ לפרסם כזה רכב למכירה ? תודה, דור |
כן. פרסם כאן, בלוח קנייה ומכירה.
אם מכאן איש לא ירצה את הרכב תוכל לפרסם במקומות כמו יד 2. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:42. |