מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   מכירה (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   למכירה פונטו GT 1995 (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=4611)

stio 08-09-08 00:46

כן.
את ההיא למכירה מת"א תאמינו לי שאני ראיתי ראשון, היא עברה 17K בשנה, זה קצת גבוה מידי לטעמי. אני עם האונו עושה 7K בשנה ועוד זה רכב משפחתי.

לפעמים חלומות מתגשמים, לפעמים לא... בינתיים שהכסף ימשיך לצבור ריבית, לא מפריע לי :razz:

שחרון 08-09-08 00:49

לא תמצא אחת במצב טוב יותר תיהיה בטוח בזה.

stio 08-09-08 00:51

אני לא מאבד תקווה לרגע. יהיה מה שיהיה, אומרים שהכל לטובה.
אני לא אשכח איך ראיתי את האונו ממש במקרה תוך כדי נסיעה מהירה באותו לילה קיצי לפני 7 שנים חונה בצד עם פתק למכירה...

שחרון 08-09-08 00:55

אל תאבד.אבל אני יודע פחות או יותר מה המצב בשוק של כל ה-אבארטי'ם למיניהם.
ולא קיים חוץ משלי ושל גדעון עוד אבארט עם קילומטרז נמוך מזו. ואם קיים אז הן גמורות לגמרי.
לדעתי עוד אחת כזו לא תיהיה למכירה. חבל שתפספס אם יש לך ת'כסף.
אני מקווה שמישהו מהמועדון יקנה אותה.

stio 08-09-08 00:58

ע"פ נתונים רשמיים יש 16 כאלו בארץ.
יש את שלך ושל גדעון, את ההיא שהיתה פעם בטרייד מוביל, יש את ההיא מת"א ויש את האבארט המוזרה גם למכירה.

איפה עוד 11 יחידות?

שחרון 08-09-08 01:04

אני ראיתי עוד כמה במהלך חיי. חלקן במוסך המרכזי. ממה שאני יודע נמכרו רק 9 אולי אני טועה.
אני מכיר לפחות 6 או 7 אבארטים. חלקן מסרו נפשותם לבורא אני מאמין.
אתה כניראה לא ממש רציני לגבי זה!
הנושא של הקילומטרז זה מה שמפריע לך ? זה ממש נתון לא מענין בקנית רכב. אלא אם כן הקילומטראז גבוה במיוחד.

agent54 08-09-08 08:44

קובי - סיבת המכירה נשמעת מוזרה ביותר. עדיף כבר למכור את החברה ;).

stio 08-09-08 11:00

צטט:

במקור פורסם על ידי שחרון (הודעה 31581)
אתה כניראה לא ממש רציני לגבי זה!
הנושא של הקילומטרז זה מה שמפריע לך ? זה ממש נתון לא מענין בקנית רכב. אלא אם כן הקילומטראז גבוה במיוחד.

17K בשנה זה לא גבוה? כמעט 20 אלף בשנה הרכב הזה עשה.

עיניין הק"מ ברכב הוא אחד הנתונים הכי חשובים והמרכזיים ברכישת הרכב, כמובן אחרי מצבו הכללי של הרכב והשלדה.
הריי כל אחד יעדיף לרכוש רכב עם 40K על פני רכב עם 90K. הבלאי ברכב עם הק"מ הנמוך יהיה יותר קטן, גם אם נחשיב את נושא הצמיגים והגומיות שמתייבשים מחוסר שימוש שוטף.

מאז גיל 17 שהוצאתי רישיון נהיגה רציתי רכב משלי. אומנם אז לא ידעתי בדיוק איזה רכב אני רוצה, אך בשנה האחרונה אני יודע בדיוק.
זה לא העיניין שכאילו אני "לא ממש רציני", פשוט לא יכול להתפשר על משהו שהוא לא מציאה, מכיוון שאם אני אקנה אני אחזיק את הרכב שנים רבות (מאוד), ולכן כל דבר חשוב.

בינתיים יש לי רכב מצויין. האמת זה מפריע לי שבכבישים המפותלים בצפון אני צריך ללחוץ על הבלם יותר מאשר על הגז ולא יכול לשמור על הפיאט הנוכחית לפי איך שאני רוצה, מכיוון שהרכב נמצא רוב הזמן אצל אימי, ואני לא יכול להגיד לה לכסות בכיסוי חיצוני את הרכב לדוגמא.

אני לא ממהר לשום מקום, אף אחד לא רודף אחריי, אני מאוד סבלני. אני מודע למצב השוק, אם אלוהים ירצה אני אמצא רכב כזה עם ק"מ נמוך ומקורי. אם הוא לא ירצה? כנראה זה לטובה.

etavz3 08-09-08 11:38

החברה אמרה לך למכור את הרכב .............. לפי דעתי זאת לא הסיבה :confused::confused: גם לי היה את אותה בעיה ובסוף אמרתי לעצמי חרא .... {סליחה } אני לא מוכר את האוטו .עם החברה שלך אוהבת אותך ואוהבת לראות אותך מאושר אז על תמכור את האוטו .... היא בסוף תתרגל לעניין . חלק גדול מהאנשים שמוכרים את הרכב הזה זה בגלל אחזקה !! הרכב הזה דורש אחזקה שוטפת אחרי כול לחיצה של הרכב אתה מתפלל שלא קרה כלום למנוע .. והדלק שהוא שותה עם המצב של היום זה חור , בור , תאום של כסףףףףף .. לפי דעתי בעניין זאת הסיבה

קובי פונטו GT 08-09-08 18:32

לכל הפסיכולוגים ויוסי סיאס למינהם
לא ביקשתי עצות בקשר לחברה לפעמים יש דברים יותר חשובים בחיים
היא אצלי שלושה חודשים אני נהנה ממנה כל יום אבל מה לעשות לא מסתדר
אומנם האחזקה אכן יקרה אבל זה לא משהו שמשפיע עליי כל כך אני עובד מספיק כדי להחזיק אותה
אז תודה על העצות אבל זה המצב .

האוטו שנת 95 ואני דורש 28000 שקניתי את הרכב עשיתי לו בדיקה שילדה תקינה מנוע וגיר.
עוד פרטים בטלפון.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:37.