![]() |
צטט:
או שלא הסבירו לך בדיוק במה מדובר , או שלא הבנת אותם או שעבדו אליך ...אחד מאלו נכון ואפרט : מסליל הצתה (קיול) יוצא חוט ראשי אחד אל המפלג ( ליתר הדיוק למכסה מפלג ) ומשם יוצאים חוטים נפרדים לעבר כל פלג ופלג . דהיינו, במידה והייתה קיימת בעיה בקויל ,אף פלג לא היה מקבל זרם ולא רק אחד מהם . בהנחה ואכן הייתה בעיה באחד הפלגים - הנ"ל היה יכול להיגרם מבעיה בפלג עצמו או מבעיה בחוט של הפלג או במכסה מפלג . קויל , חד משמעית לא משליך על פלג נקודתי כזה או אחר אלא אל כולם כמיקשה אחת . מכול מקום ...העיקר שהבעיה נפתרה ...השאר היסטוריה :) |
אליקו אתה טועה,
בפונטו (דור ראשון) יש שני סלילי הצתה (קוילים) בעלי סליל ראשי ומשני. מכל סליל הצתה יוצאים שני חוטי הצתה לפלאגים שמנוגדים אחד לשני, ולכן ייתכן שסליל הצתה פגום לא ישלח ניצוץ לפלאג אחד בלבד. |
וואלה ...לא ידעתי ....
טוב לדעת . תודה שהשכלת אותי וסליחה . |
עזוב, אל תשאל מה קורה בפונטו החדשות (ארבעה סלילי הצתה, ומאריכי הצתה ספציפיים במקום חוטי הצתה רגילים).
|
כל שנה מסבכים עוד יותר את העניינים ...
נראה לי שאם זה ימשך כך , בקרוב בכדי להחליף ווישרים נצטרך ללכת למוסך :( אני עוד שייך לדור הישן של קבל ופלטינה :D הייתי מכוון הצתה בעזרת מנורת ביקורת רגילה . רוטר - 15 ש"ח מכסה מפלג - 25 ש"ח קויל - 70 ש"ח - יש יותר טוב מזה , תגיד לי ? 8-) היו ימים .............. היום כל דבר - מחשב ...לא שאני נגד המחשבים ( אני בעצמי מבקר מערכות מידע ) , אבל גנבו לנו את ההנאה של המכניקה הפשוטה . צריך לחזור להיתעסק עם מכוניות רטרו נראה לי . |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:19. |