![]() |
איך הפלאגים נראים?
והאם מישהו ביצע בדיקת קומפרסיה למנוע? |
מהיכן אתה בארץ ובאיזה מוסך ניסית לפתור את הבעייה?
|
השאלה היא האם כאשר יש גימגום יש או אין ניצוץ בחוט ההצתה ?
למרות שזה עלול להזיק ראיתי במוסך שהם פשוט מפרקים את חוט ההצתה מהפלג ורואים אם המנוע מתחיל לזייף בגלל זה ואם יש פריקה של ניצוץ על גוף המנוע. אם אין ניצוץ אז הבעיה היא או בחוט או בקויל. ואם פוסלים את שניהם אז השלב הבא הוא כנראה מחשב ניהול המנוע. |
צטט:
אני מהדרום וניסיתי לפתור את זה במוסך פרטי ולא במורשה למרות שאת כל הטיפולים עד עכשיו עשו במורשה בלבד אבל אין לי כסף מיותר לשלם לשעת עבודה במורשה .. |
הגמגום די מהיר (כמה שניות בלבד)
לא ניתן להספיק לראות אם יש ניצוץ או לא (לא ניתן להספיק לראות כלום) כשהאוטו מתיצב כבר יש ניצוץ כרגיל (והכל תקין) |
צטט:
לגבי המודגש באדום: קרא את ההודעה הראשונה והתמקד בדברי נהג המונית. צטט:
|
יש בעיה סידרתית ב 8V במחשב ההזרקה לפי דעתי זה הכיוון.
|
התקשרתי היום למוסך לבדוק כמה עולה חיבור למחשב לגילוי מקור הבעיה ואמרו לי שעולה 300 ש"ח (אחרי מע"מ) , זה הגיוני לבקש מחיר כזה רק על הבדיקה ?
במחיר הזה אני יכול להחליף חצי מהדברים שקשורים לבעיה במוסך רגיל.. יש למישהו עצות מה לעשות ? |
במחיר הזה אתה תחליף רק פלאגים במקרה הטוב, בהנחה שישימו חלקים ומקוריים שחיוניים לחיי הרכב.
בכל מקרה המחיר לבדיקה הוא קצת גבוה, בד"כ מדובר על 200-250 ש"ח ולרוב, המחיר מקוזז מעלות תיקון התקלה במקרה שזו תוקנה באותו המוסך. |
סוף סיפור
אחרי שבערב החג הרכב התחיל לסוע רק על שני צילינדרים
הגעתי היום בבוקר למוסך מאגר באשקלון - מורשה פיאט שם נעשתה עבודה יסודית למציאת התקלה בודאות - באמצעות אקזמינר סליל חליפי ובדיקת רציפות חוטים לאחר הבדיקה נראה כי בודאות זהו מחשב הזרקה. המחשב הוזמן מהמחסן המרכזי ב 9:45 בבוקר בשעה 14:45 הגיע למוסך - הותקן, כוייל ונפתרה הבעיה מרגע זה הרכב מניע מצוין ומוסע מצוין עלות התיקון 3000 ש"ח |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:20. |