![]() |
איזה מוסך זה היה ..שתף אותנו
וכמה עלה התענוג אם אפשר לשאול ? |
מצטרף לשאלה, ומכיוון שכתבת שאתה מהצפון אני עוד יותר רוצה לדעת איפה התיקון בוצע.
|
אז ככה
הטיפול בוצע במוסך פיאט בעכו.
עלה קצת יותר מ500 |
נווו
מה דעתכם?
|
בהנחה ומדובר בחלפים טובים נשמע סביר בהחלט .
רק מוזר שהטיפול לא בא בקנה אחד עם הסימפטומים שתיארת בהתחלה . הרי אמרת שבסיבובים ימינה יש נקישות ... ולפי מה שהתגלה במוסך הייתה אמור לשמוע חריקות של ברזל על ברזל בכל בלימה ..זה רעש מאוד חד וברור. מה גם שהיית אמור להרגיש את זה בכושר בלימה. זוכר כתבתי שהרעשים עלולים לבלבל והאבחון יהיה שגוי..כנרא שזה המקרה ... לסיכום , אין אבחון טוב יותר מפירוק ובדיקה . לא תמיד מה שנכון בתאוריה נכון בפרקטיקה . בעיה אני מבין נעלמה אחרי מה שעשו לך ? |
כן
כן, בטח שהבעיה נעלמה והוא סידר עוד כמה רעשים שהיו.
ממש יצאתי מרוצה. מרגישים גם שהבלימה מצויינת. |
סבבה ...
העיקר שהבעיה נפתרה ואתה מרוצה . הרבה דברים באים עם נסיון . אני למשל בכול נסיעה משתדל כמה דקות ראשונות לנסוע בלי רדיו ...אני מקשיב למנוע,לרעשים ...ואז מרביץ :grin: נ.ב מי שניסה להראות לך איך הבולם אמור לעבוד על אוטו אחר , סתם לא מקצועי . זה תלוי בהרבה דברים ששונים בכול אוטו ואוטו ...מה עם הקפיצים ? מה עם הסוג בולם גז/שמן .....או חברת הבולם עצמו . |
כן שמתי לב
הוא לקח אותי במוסך הראשון לפונטו אחרת והראה לי(זאת היתה פונטו 90 מנוע 1600 לפי מה שאני מבין מהפורום הזה). טוב שלא חזרתי אליו. כמו שאמרת באמת נראה לי לא מקצועי.
אני לא יודע איזה בולמים יש לי עכשיו. המכונאי אמר לי שהם בסדר והם לא הבעיה אז אני רגוע. ועם בעיות אחרות אשמח לחזור למוסך פיאט בחזרה. מקווה שלא יהיו בעיות עד הטיפול. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:03. |