![]() |
החלפת רק קפיצים ? ומה לגבי המוט מייצב?
|
כן בינתיים רק קפיצים,אני עם הבולמ"ז המקוריים,קצת יקר הבולמ"ז חדשים:-(
יש גם מוט של OMP מחירו היה 600 ש"ח. |
אין על הפונטו הזאת! כל כך הרבה הנאה מרכב כלכך קטן:twisted::twisted::twisted:
|
מסכים בהחלט!
אצלי האוטו 4 חודשים בסה"כ. אוטו עם הרבה מאוד כיף, התנהגות כביש ממש טובה וכיפית. אני מת על הרעש שלו כאשר מאיצים מעל 4.5 אלף סל"ד, שומעים את היניקה (כמעט נשמע טורבו) והסאונד הזה של מנוע איטלקי מתחיל להתעורר. אני אוהב את התמימות של הרכב בעיני אנשים אחרים, לא מנסים להתחרות איתך כל שניה ומנגד, רוב הנהגים לא מצפים מה"עלק פונטו" פתאום לזנק ככה. :-o אני מכור. |
:twisted: אוטו שובב.
|
חייב להסכים קניתי את הרכב הזה במקרה ובתור רכב ביינים והתמכרתי לא רואה את עצמי מוותר עליו בזמן הקרוב
|
אני שמח שאתם חושבים כך. חשבתי שאני לא שפוי שאני מחזיק את הרכב שלי כבר כמעט 9 שנים בכל מקרה אני גאה להיות בעלו של ה HGT הראשונה שעלתה לכביש בארץ זה היה ב 25 באפריל שנת 2000 אותו זמן היו רק 2 רכבים כאלה בארץ אחד היה שלי ואחד היה בתצוגה ברחוב המסגר בתל אביב אני לא אשכח את המבטים של האנשים ברחוב שהייתי עובר עם הרכב צריך לזכור שגם הספייס הרגיל עוד לא עלה לכביש אז.לכן הדגם הזה עוד לא היה מוכר בכלל. אח הייתה תקופה יפה.
|
היום חזרתי מסופ"ש בצפון - היה הרבה כבישים מומלצים , כביש 89 (מחבר בין הגליל המערבי לגליל העליון) תענוג נטו!!
אין על HGT !!! |
ואני חזרתי מסדום...ובחזור אפילו הספקתי לעצור אצלך לקולה וגרעינים!
והיה תענוג...חוץ מהחום הנורא...ים המלח? בעעעע |
היום סגרתי איתה סקלה , מבסוט עד השמים , לא מוכר ולא מחליף אותה בחיים!!! מת על האוטו הזה !!!:twisted::twisted::twisted:
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:54. |