![]() |
החלק הפשוט יותר - זה שתופס את הסוכך מעל הראש כאשר הוא מקופל במקומו (לא הציר).
|
אם היה זה הציר היית מקבל אחד במתנה.
לצערי אין מנוס מלרכוש חדש או לגשת לפירוק. אם אתה רוכש חדש וודא קודם שהוא קיים במלאי לפני הגיעך לחנות. |
טסט
יש לי בדיוק טסט לעבוד...בודקים שם סוכך?
|
אמורים לבדוק, בפועל, אין לי מושג אם מישהו בודק את זה באופן קבוע.
|
צטט:
בתוך הסוכך יש מן חתיכת ברזל שאמורה ללחוץ את השפיץ הפלסטי שנכנס אליו .. מה שקורה זה שהברזל נשבר ומתחלק לשתיים ואז לא לוחץ על הפלסטיק . מה שאני עשיתי זה ששמתי חתיכת ברזל קטנה מעל 2 החתיכות והדבקתי את זה עם דבק 3 שניות וזה תפוס עד עכשיו (חצי שנה ) .. 10 דקות עבודה בערך .. חבל על הכסף. |
כמו שחשבתי
בקיצור כמו שחשבתי המחיר שאמרו פה הוא קצת מופרז.
עכשיו חזרתי מתיקון וסוכך מקורי ממסוך מורשה עולה 136 ש"ח לא כולל מעמ, אני כמובן מדבר על צד הנהג, אולי התכוונו פה לצד השני שכולל מראה או שמהו כזה אז זה יותר יותר אבל לא יודע. בכל אופן אם זה קורה למישהו והוא רוצה שזה יהיה דבוק למלעה תקחו סקוטצ' תדביקו בשני הצדדים(גג וסוכך) וזה מחזיק. אמרתי הרי שאני אמור לעבור טסט אני ידוע שזה נדיר אבל יכולים לבדוק. דרך אגב נשאר לי הציר מהסוכך הישן, יש אנשים שקונים אותו? |
1 צירוף קובץ(ים)
גם אצלי מדובר בצד נהג.
מה שכן, הופתעתי לגלות שקיבלתי צד נהג כולל מראה, בשונה ממה שהיה שם קודם. המחיר שקיבלתי היה זהה ומשני מקומות שונים: 1. נחום סודאי או מ.י.ר חלקי חילוף (לא זוכר למי התקשרתי). 2. מוסך שמשון בו אני מטפל. כנראה שיש הבדל בגלל המראה. מצ"ב צילום החשבונית כולל מק"ט החלק. |
צטט:
אני גם צריך אחד. |
תיקח בחשבון שרוב המוסכים מוסיפים למחירון 10 אחוז כדי שאחר כך יהיה להם מאיפה לעשות הנחה.
|
צטט:
אתה מעוניין למכור? אגב, ניסיתי אתמול לשים סקוץ', אבל היום הוא התקלף (כנראה ההדבקה לא היתה חזקה מספיק). |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:35. |