![]() |
היי
ברחוב מסקין בפתח תקוה פיאט טמפרה נטושה עם מדבקות התראה של העירייה.
אגב הטמפרה הנטושה מרחוב יטקובסקי פונתה ע"י העירייה . |
ברחוב דגל ראובן בפתח תקווה יש בחניה של בניין טמפרה אפורה שלא זזה כבר איזה 10 שנים לפחות, מאז שאני זוכר את עצמי היא שמה. יש באותה חנייה גם איזה פורד משנות ה70-80 שפעם הייתה מכוסה, ולא זזה אף פעם לפי דעתי :-? זה ממש מוזר, כי מי ככה משאיר 2 מכוניות נוסעות בחנייה של בניין.. בטח יש שמה איזה דירה נטושה גם :confused:
רואים את 2 המכוניות מהרחוב ממש בקלות, בחנייה של בניין מוזר עם מרפסות וורודות (או תכלת כזה, לא זוכר) |
תצפיות
אתמול בצהריים נצפה בפ"ת ברחוב שטמפר פיאט 127 דור 2 שנת ייצור 1979 צבע לבן נהוג ע"י אדם מבוגר . הרכב היה נראה ממש מצויין.
כמו כן ברחוב העצמאות בפתח תקוה חונה כל יום בשעות הלילה פיאט 127 דור 3 צבע לבן שנת ייצור 1983 אם איני טועה במצב מצויין גם.(לפחות כך ניראה) ביישוב "גני הדר" (ע"י רחובות) נצפה מפעם לפעם פיאט ככל הנראה פיאט 850 ספיישל, צבע אדום נהוג ע"י איש מאד מבוגר , משום מה הוא נוסע כל הזמן אפילו בשיא החום בחלונות סגורים מה שמביא אותי למסקנה שיש לו מזגן שהוא התקין . כמו כן תושבים בגני הדר יודעים לספר שהרכב שלו יד ראשונה. הרכב לא רשום כאספנות . |
תצפיות
במוסך א.ב בפתח תקוה (רחוב מרכוס , אזה"ת סגולה) בתוך המוסך פיאט 800\850 במצב בכי רע מאד משמשת כבר שנים כמחסן.
במוסך אוטו קליניק פתח תקוה בחלל המוסך פיאט 600 או 800 (רפי לין יוכל לבטח לשפוך אור על הרכב הספציפי) צבע שחור עם פס אדום, גירסה מיוחדת לתחרויות שהשתתפה במירוצי אשקלון. הרכב של בעל המוסך "בריאן אבאר" ככל הידוע הרכב לא יוצא מהמוסך לעולם אך הוא במצב נסיעה . |
תצפית
במכון טסטים "מכון הדרום" בפתח תקוה בחניית העובדים, פיאט 127 דור 2 צבע לבן במצב תצוגה.
הרכב שייך לאחד הבוחנים במכון . בדקתי מקרוב את הרכב הוא ממש ממש במצב תצוגה ושמור בצורה מדהימה. |
פיאט 127, כחולה, דור 1 במצב מצויין נצפתה נוסעת ביוקנעם ביום חמישי. לוחיות עם 6 ספרות.
פיאט 127, לבנה, דור 4, במצב בינוני נצפתה נוסעת ביוקנעם לפני כמה חודשים. מודל 86'. |
המכונית ב"אוטו קליניק"
למיטב זכרוני המכונית של בראיין ב"אוטו קליניק" הנה פיאט 600.
בברכה - רפי לין :) |
תיקון
גיא אני מניח שהתכוונת 127 דור 3... (פשוט אין דור 4..)
|
ה- 127 הברזילאית היא מבחינתי דור 4.
מדובר בפיאט 147, שבארץ ידועה כפיאט 127 דור 4. |
צטט:
מרוצי הראלי (כלוב התהפכות, מכסה מנוע פתוח וכו'). |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:40. |