מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   אונו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   אונו 93 מתחמם ונכבה (ערוך) (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=4329)

אריק שמאי 21-07-08 08:32

רפי דיבר על משאבת דלק כנראה כאשר היא מתחממת היא מפסיקה לשאב אני יודע שזה קורה בחשמלית

רפי לין 21-07-08 10:01

מש' דלק

וזה קורה גם במש' דלק מכנית.
בברכה - רפי לין :)

avi9878 25-07-08 01:00

טוב הוחלפה משאבה

הרכב נסע היום מירושלים לרחובות הכל היה בסדר
אבל בדרך חזרה שוב נכבה באמצע נסיעה עשיתי בדיקה והפעם לא היה ניצוץ
ואחרי 2 דקות חזר הניצוץ והרכב נסע כאילו כלום
מה שאני חושב היה לי שילוב של תקלות שהמשאבה מתחממת האוטו לא מניע עד שהוא מתקרר
והשני בעיה חשמלית שנובעת או מהכוהל או מהיוניט שמתחבר לגיר מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה ??????

ארילו 25-07-08 13:43

אם לא היה לך ניצוץ זה בד"כ נובע מחיישן סל"ד פגום (זה שעל הגיר), מחבר פגום למחשב ההצתה, או מחשב הצתה פגום.

אני עדיין לא ראיתי כוייל פרוץ באונו.

אריק שמאי 28-07-08 10:47

כויל באונו כאשר מקבל קורוזיה מתחיל לפרוץ החוצה

avi9878 02-08-08 20:34

אני משתגע

המשאבה הוחלפה הרכב ממשיך להתקע הכוייל הוחלף ושוב אותה צרה
אני כבר השתגעתי אני כבר לא מאמין שיש פתרון
אני מחר ינסה את היוניט ממתחבר לגיר וזהו הניסוי שאולי אם לא יצליח ישבור אותי

avi9878 05-08-08 21:16

הוחלף היוניט

החלפתי את היוניט בחדש נראה לי שהבעיה נפתרה במשך יומיים הרכב לא נכבה אך התבדתי היום שהוא נכבה באמצע נסיעה וסרב להניע במשך 5 דקות עשיתי בדיקה בזמן שהרכב היה תקוע ושוב אין ניצוץ, אני אובד עצות המחשב הצתה הפלאגים הקוייל המשאבת דלק והמסנן דלק הוחלפו אך הרכב בשלו
נתקע מידי פעם מישהו יכול לעזור לי מה יכולה להיות עוד הבעיה?????????

צביקה קרבורטור 05-08-08 22:36

צטט:

במקור פורסם על ידי upetar (הודעה 29255)
לאריק ,גם בפיאט 93 קרבורטור יש חישן גל ארכובה שמחובר למחשב הצתה .לרפי שלום מיוחד ותסביר לי(לנו)למה לקרר את המשאבת מיים המכנית ומה?אים האוטו יניע זה סימן למשאבה תקולה?איך זה משפיע ?ותודה לעונים ..

יופיטר שלום רב!
קימת תופעה של סתימות אדים , במשאבות מכניות, שבה הדלק הופך לאדים בגלל הטמפרטורה הגבוהה, של המנוע תא המנוע, וצנרת הדלק, במקרה כזה מוזרם לקרבורטור אוויר ולא דלק, על מנת לאבחן זאת, בתנאי שטח, קירור משאבת הדלק על ידי סמרטוט רטוב במים, יכול לגרום שוב להפיכת הדלק לנוזל, וניתן להמשיך שוב בנסיעה.
טיפ קטן הדבר יעיל גם לקירור מודול הצתה חיצוני בעל צלעות קירור, אשר בעת התחממות יתר גורם לכבוי המנוע, וסגירת מתג ההצתה למשך מספר דקות, מאפשר להתניע שוב את הרכב, וניתן להמשיך שוב בנסיעה עד הכבוי הבא, גם במשאבת דלק חיצונית, על ידי קירורה בעזרת סמרטוט לח אשר נטבל במים, ניתן להחזיר זמנית את משאבת הדלק החשמלית החיצונית, לתפקוד.
בברכה
צביקה

צביקה קרבורטור 05-08-08 22:40

צטט:

במקור פורסם על ידי avi9878 (הודעה 29791)
החלפתי את היוניט בחדש נראה לי שהבעיה נפתרה במשך יומיים הרכב לא נכבה אך התבדתי היום שהוא נכבה באמצע נסיעה וסרב להניע במשך 5 דקות עשיתי בדיקה בזמן שהרכב היה תקוע ושוב אין ניצוץ, אני אובד עצות המחשב הצתה הפלאגים הקוייל המשאבת דלק והמסנן דלק הוחלפו אך הרכב בשלו
נתקע מידי פעם מישהו יכול לעזור לי מה יכולה להיות עוד הבעיה?????????

איזה יוניט החלפת?
קרא את תגובתו של ארילו בה הוא מתייחס לחיישן הצתה/ סלדבחיבור לגיר, האם אותו החלפת?

בברכה
צביקה

avi9878 06-08-08 09:34

כן

את היוניט שמתחבר לגיר החלפתי

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:35.