![]() |
הפילטר הוא חלק זול שעולה כמה עשרות שקלים. כנראה שמה שהקפיץ את המחיר אצלך היה קופסת בית הפילטר שככל הנראה היתה פגומה, אחרת אינני רואה כל צורך או סיבה להחליפה.
|
צטט:
|
צטט:
אני פעם ראשונה ואחרונה הכנסתי את הרכב למוסך מורשה וזה עלה לי ביוקר: תרמוסטט ויוניט מסכנים שעולים גרושים עלו לי שם 633 ש"ח! |
גיא, ושאר החבר'ה לצורך העניין, חלאס עם זה.
אתם נמצאים במדינת ישראל, וכאן מוסכים מורשים עולים יותר. לא מתאים לכם, אל תטפלו במוסכים האלה. אין טעם לבכות כל הזמן "אוי יקר לי", "במוסך ליד הבית שלי זה זול יותר". אני מוצא את המחירים במרכזי הוגנים לכל נפש. לדוגמא, פילטר אויר למזגן עם החלפה לא עלה לי יותר מ100 ש"ח בפעם האחרונה שהחלפתי. |
מוסכים מורשים עולים יותר, נכון, וללא שום הצדקה.
זה באמת לא מתאים לי שעושים עליי קופה ולכן לא אטפל יותר במוסכים האלה, העיניין הוא שהייתי צריך את היוניט של המאוורר ובגלל שאצלי זה 2 מהירויות (נדיר יחסית אצל האונו) ולא הצלחתי להשיג את החלק בשום מקום, נאלצתי לגשת למורשה. אגב, גדעון, לא חסרים סיפורים על המוסך המרכזי ברמת החייל באתר של מועדון אלפא. |
אני מכיר את ההתנסות שלי עם המרכזי מנסיון אישי, עם שני רכבים, אני מרוצה מהשירות. אבל זה לא העניין כאן.
אגב, חבל שבשאר העולם לא חושבים כמוך, כי גם במדינות אחרות מוסכי יבואן הם יקרים יותר. כנראה שאנחנו לא עוף מוזר. כמו שכבר רשמתי לך פעם, רשום על זה פיאט, זה יעלה יותר. כמו ג'ינס של ליוויס שעולה יותר "בלי הצדקה". ובכל מקרה, יכולת לרכוש את החלק באופן עצמאי דרך היבואן, ולהביא אותו למוסך שיעשה לך את העבודה בפחות כסף. |
שלא תבינו אותי לא נכון, יש לנו 2 פונטו ספייס בבית ושניהם מטופלים במרכזי מיום הולדתם, זה לא שחבל לי להרוס את הרצף טיפולים אלא שפשוט השירות הוא טוב (לא מעולה), ומספיק מקצועי בשבילי. המחיר אמנם קצת יותר גבוה אבל אתם יודעים מה שבזול אח"כ עולה ביוקר.
לא סתם אני בוחר לטפל שם הרי הבחירה היא שלי וטוב לי שם אבל פשוט הרגיז אותי שעל דעת עצמם החליפו חלק של 150 שקל בלי לשאול אותי ולהתייעץ כי על כל דבר אחר הם מתקשרים לקבל אישור. אגב המוסך עם השירות הכי טוב שנתקלתי בו זה דווקא מוסך מורשה של מאזדה ופורד שנקרא "שמואל סומך" ויושב בבני ברק. אבא שלי מטפל שם קרוב ל12 שנה כבר, זה התחיל מלאנטיס, עבר לפוקוס, אח"כ למזדה 3 ועכשיו לזדה 6 חדשה והוא הכי מרוצה. איצישת הייתי שם כמה פעמים ופשוט תענוג. |
צטט:
מכיוון שכך המצב, הכנסתי את הרכב כבר למוסך, לא שיערתי שזה יעלה למעלה מ- 600 ש"ח. אומנם שילמתי ולא התווכחתי על המחיר אבל בפעם הבאה אם תהיה לי בעיה עם חלק שהמוסך הרגיל שלא לא יצליח להשיג, אני אקנה את החלק וארכיבו במוסך אחר. |
גיא - בפ.י.א צפון -מורשה פיאט, יש מחסן חלפים גדול מאוד של חלקי פיאט, אני מניח
שגם לאונו יש שמה חלפים, לי יש נסיון רק עם פונטו סטודנט - 1. ב MK2B אין צורך לפרק את מכסה הגיר צריך רק לפתוח שני ברגים קטנטנים וההתקן עליו יושב הפילטר הוא גמיש דיו כדי שיהיה אפשר להוציא אותו ללא הפירוק הנ"ל 2. יום שישי הקרוב אני מכניס את הדיינמיק לטיפול 60K + טסט. את המסנן אויר אחליף לבד כדי למנוע עוגמת נפש כמו שקרה לצביקה במרכזי. אצלם את האיזור ואת הליך ההרכבה ואפרסם |
תודה רבה על ההסבר ועל התמונות :rolleyes:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:59. |