![]() |
אם נגיד שמים תיבה כזאת בHGT זו לא יכול להיות יותר טוב? מה הקטע לשים תיבה כזאת במנוע ה-1.2 ולא ב-1.8 של הHGT?
|
הקטע הוא שמנועי ה 1.2 יתפקדו טוב יותר בתאוצה עם הגיר הזה. על כן, גרסת ה SPORTING.
אין צורך לשדך את הגיר למנועי ה1.8 מפני שהכח מפצה על זה. יצא לי פעם לקרוא על ניסיון של מישהו באנגליה להתקין את הגיר, לא זוכר אם הייתה הצלחה או לא. |
זהו שבמקום להאיץ יותר מהר האוטו פשוט מפרפר במקום...
|
וואלה נשמע מדליק אולי אני יאמץ רעיון כזה
יצא לך לבדוק מה המהירות המכסימלית עם ההילוך השישי? |
יחסי העברה קצרים יותר משמע הרכב נמצא רוב הזמן בטווח סל"ד אופטימלי.
בשורה התחתונה יש צורך בצמיג אחר שידע להעביר את הכח הזה לכביש, בין אם זה צמיג רחב יותר או צמיג בעל אחיזה גבוהה יותר. אני מאמין שזה עסק די נחמד תיבת הילוכים שכזו. |
כן בדקתי כמה האוטו סוגר...הוא מגיע ל160 ב4500 סל"ד ואין לו יותר כוח להמשיך
|
גיר 6 הילוכים לפונטו - מאיפה משיגים...?
צטט:
לא יודע לגבי צריכת הדלק שדיווחת, אבל גם בפונטו SX 2001 שלי, ב-20 קמ"ש בהילוך ראשון הרכב בכמעט 3000 סל"ד. זה סביר ביותר. השאלה הגדולה - נראה לכם שאפשר לעשות את זה לפונטו שלי? כמה יעלה? צריך לשנות משהו בשביל דבר כזה? אני דווקא חושב שלשלם כמה אלפים קטנים בשביל גיר כזה אולי יהיה מוצדק לנסיעות בינעירוניות, כי אולי אז ב-120 הנסיעה תהיה חסכונית יותר (היום המנוע מעל 3.1 סל"ד במהירות כזו). |
וואלה.160
הפונטו שלי מגיעה ל110 קמ"ש ב3000 סל"ד הילוך-5 כאשר אני נוסע 160 קמ"ש כאילו חסר לי ההילוך ה-6 אני צריך לבדוק את זה לגבה הגיר עם ההילוך-6 שאלה: אולי זה גיר של דיזל כי בדרך כלל רק רכבי דיזל נוסעים 20קמ"ש בהילך-1 |
גיר של פונטו ספייס גרסת ספורטינג.
|
רקובי, שחר:
אני כמעט ומשוכנע שיחסי ההעברה של ההילוך ה-6 בגיר הזה וההילוך ה-5 ברכבים שלכם זהים. ההבדל היחידי הוא בכך שההילוכים קצרים יותר ולכן קל יותר להאיץ אבל זה כמובן עד להילוך האחרון. לפותח השרשור, איזה מנוע יש ברכבך? אם מדובר על גרסת ה-8V 60 כ"ס אז המהירות הסופית נראית לי בסדר. כמה הרכב היה סוגר קודם להחלפת הגיר? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:56. |