מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   מכירה (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   אונו טורבו למכירה ביד-2 (נערכה הכותרת ההיסט (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=3493)

Eddie 10-03-08 11:46

היום על AR GTV עם מנוע 2.0 TS שנת 96-98 מבקשים 80T.
למה? כי אין כאלו מכוניות, כי הן יפות, ,הנות ומיועדות לאנשים עם טעם.

לא רואה שום סיבה לא לשלם אל UNO TURBO 27T.
ברור שלא כל אחד ירצה את זה, אבל לדעתי המחיר הוא די ריאלי, למרות שאני הייתי מעגל ל 25T.
אני חושב שזה מה שהמוכר גם יעשה במידה ויגיע קונה רציני.
לגבי ההבדל בין פונטו ו"יתרון" של הימצאות ABS , AIR BAG - אני לא חושב שזה ממש יתרון. ABS לפעמים רק מפריע, ו AIR BAG כבר זקוק להחלפה (כל 10 שנים)

למשפט של החוכמולוג - "אני יכול להביא 10 אונואים" - כמו שכבר רשמו מעליי לא שווה להתייחס.
אדם כמוך גם אף פעם לא יקנה ולא ידע להעריך את הרכב הנ"ל.
תמשיך לנסוע באונו רגילה, ותהנה, תשים מדבקות וחצאיות של אונו טורבו, ותוסיף מדבקה של FIAT על השמשה הקדמית ו NO FEAR על האחורית. כמובן אל תשכח ספויילר של COLT על הגג.

etavz3 10-03-08 16:12

צטט:

במקור פורסם על ידי Eddie (הודעה 23160)
תמשיך לנסוע באונו רגילה, ותהנה, תשים מדבקות וחצאיות של אונו טורבו, ותוסיף מדבקה של FIAT על השמשה הקדמית ו NO FEAR על האחורית. כמובן אל תשכח ספויילר של COLT על הגג.

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח:D:D:D

חזק כן אני מכיר אותם יש להם גם כונס אויר שהם גנבו מהקאיה קרניבל

שחר 10-03-08 17:04

צטט:

במקור פורסם על ידי Eddie (הודעה 23160)
היום על AR GTV עם מנוע 2.0 TS שנת 96-98 מבקשים 80T.
למה? כי אין כאלו מכוניות, כי הן יפות, ,הנות ומיועדות לאנשים עם טעם.

לא רואה שום סיבה לא לשלם אל UNO TURBO 27T.
ברור שלא כל אחד ירצה את זה, אבל לדעתי המחיר הוא די ריאלי, למרות שאני הייתי מעגל ל 25T.
אני חושב שזה מה שהמוכר גם יעשה במידה ויגיע קונה רציני.
לגבי ההבדל בין פונטו ו"יתרון" של הימצאות ABS , AIR BAG - אני לא חושב שזה ממש יתרון. ABS לפעמים רק מפריע, ו AIR BAG כבר זקוק להחלפה (כל 10 שנים)

למשפט של החוכמולוג - "אני יכול להביא 10 אונואים" - כמו שכבר רשמו מעליי לא שווה להתייחס.
אדם כמוך גם אף פעם לא יקנה ולא ידע להעריך את הרכב הנ"ל.

ויש לציין שהיא גם יתר יציבה מהאונו.

Eddie 10-03-08 18:38

כן, מי שישמע איזה פניות לוקחת פונטו, במיוחד טורבו.....

רפאל גואטה 10-03-08 19:01

חחחחח מה אתה משחק אותה מבין במכוניות אתה תקנה ב27 אלף שקל אוטו מעפן לא אני
ותאמין לי שהאונו שלי לא נראת ככה בהזדמנות אני יצלם ואני יראה לך מה זה אוטו לא רואה טורבו בכלל(בצורה חיצונית)

fpclub 10-03-08 19:11

צטט:

במקור פורסם על ידי רפאל גואטה (הודעה 23189)
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח מה אתה משחק אותה מבין במכוניות אתה תקנה ב27 אלף שקל אוטו מעפן לא אני
ותאמין לי שהאונו שלי לא נראת ככה בהזדמנות אני יצלם ואני יראה לך מה זה אוטו לא רואה טורבו בכלל(בצורה חיצונית)

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח, אהבתי. אתה ראית פעם אונו טורבו? אתה יודע בכלל מה זה הרכב המדהים הזה?
להגיד על האוטו הזה מעפן זה ממש חילול קודש.

שחר 10-03-08 19:41

צטט:

במקור פורסם על ידי Eddie (הודעה 23184)
כן, מי שישמע איזה פניות לוקחת פונטו, במיוחד טורבו.....

שלא תדע .
ובטוח יותר טוב מהאונו

שחר 10-03-08 19:49

צטט:

במקור פורסם על ידי fpclub (הודעה 23191)
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח, אהבתי. אתה ראית פעם אונו טורבו? אתה יודע בכלל מה זה הרכב המדהים הזה?
להגיד על האוטו הזה מעפן זה ממש חילול קודש.

חוץ משהוא נוסע סבבה כלום
אם הוא עובר את המהירות 150 מ"ש הוא מתחיל להיזרק לצדדים
במילה אחת (קרטון)

אמין 10-03-08 20:16

:oראיתה איזה בנאדם זה נראלי נפל על הראש לפני שפרסם את האונו טורבו שלו

eliran_a 10-03-08 20:40

3 צירוף קובץ(ים)
אני לא מצליח לראות את האונו טורבו בלינק בהודעה הראשונה אבל הנה אחת שראיתי לפני כמה זמן למכירה (אולי זאת אותה אחת) ולא ממש נראה לי שזה מציאותי

צטט:

במקור פורסם על ידי שחר (הודעה 23195)
חוץ משהוא נוסע סבבה כלום
אם הוא עובר את המהירות 150 מ"ש הוא מתחיל להיזרק לצדדים
במילה אחת (קרטון)

ממש לא! זאת הטעות שלך , במקרה שאתה מדבר עם האונו 1800 טורבו שנמצאת באיטליה , אני מוכן להעלות לך סירטון שבו רואים אותה נוסעת 240 קמ"ש והיא ממש לא נזרקת לצדדים. שלא נדבר על זה שאני נסעתי עם האונו הרגילה שלי 170 קמ"ש , זאת הייתה חוויה קצת מפחידה אבל בכלל לא כמו שאת מתאר אותה.

נ.ב
לצורך השוואה העלתי תמונה גם של האונו ה"מצ'וקמקת" שלי

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:04.