![]() |
יש החלטה לגבי מועד האימון ?
כבר יום רביעי ושקט כאן... |
חברים, אימון ביום שבת הקרוב, פרטים באשכול הבא
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...2965#post22965 אודה אם תאשרו הגעה. |
הוראות הגעה
למגיעים מכביש 4 -
יש לרדת בצומת גן רווה, ולנסוע ישר לכיוון רחובות - צומת בית עובד. בצומת בית עובד יש לפנות שמאלה. בהמשך יש לפנות ימינה לכביש 412 - לכיוון רחובות. יש להמשיך ישר, ובהמשך לפנות ימינה בעיקול בדרך אצ"ל. (יש שלט המקדם את הבאים לעיר רחובות, משמאלכם פארק תעשיות המדע). לאחר מכן יש לפנות ימינה בדרך הים, וברמזור הקרוב ניתן לראות את מרכז מסחרי "אמריקן סיטי". |
עדכון:
באימון אתמול נכחו 4 אנשים - עופר, גדעון, ליאור, ואנוכי. אנו זקוקים לנהג נוסף, אחרת לא נוכל להתחרות. אם למישהו יש כוונה לעשות כן, נא להודיע על כך עוד היום!!! בנוסף, אנו זקוקים למנהל קבוצה - מישהו שיעזור לנו לתאם את החילופים במהלך המירוץ, וכו'. תודה, ציון |
אני חושש מהמסלול ציון, זו פעם ראשונה שאני לא מרגיש טוב בעת נהיגה בקארט :|
|
ציון,
אני מציע לגייס את מנהל האתר למשלוח הודעות אישיות לכל 609 החברים. קשה לי להאמין שאי אפשר לגייס 5-6 נהגים ומנהל קבוצה שיוכלו לייצג בכבוד מועדון של מכוניות עם אופי ספורטיבי. ראינו את קבוצת פז'ו/סיטרואן...הגיעו מדוגמים...פשוט חבל... |
צטט:
יקבע מועד נוסף לאימון ע"י ציון. *זקוקים עדיין למנהל קבוצה (המתנדב לניהול הקבוצה יצ'ופר). |
שלום.
אפשר להתאמן היום בערב, ובנוחות. אפשר גם להתאמן ביום רביעי בערב, אולם בשילוב עם קבוצות אחרות, דבר שידרוש מאיתנו סבלנות. אשמח לדעת מי מעוניין ומתי. אפשר ליצור איתי קשר ב 09-9703905. ציון |
ציון, אני אוכל להגיע היום אבל רק בסביבות 20:00, 20:30. אם תרצו להתאמן יותר מוקדם אז תודיעו לי שאני אוכל להתארגן עם האוטו.
|
ציון,
לצערי עקב התחייבויות קודמות לא אוכל להגיע היום או ביום רביעי. בכל מקרה ראית במוצ"ש אם אני מתאים, אגיע למירוץ בכל מקרה, לנהוג או לסייע. עופר. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:48. |