![]() |
אני שמח מאוד לבשר שמישהו קיבל (קצת) שכל בסמל"ת, והרכב מגיע עם גלגל רזרבי בגודל מלא+ ציוד להחלפה, וכל זה נמצא מתחת לשטיח של תא המטען. ראיתי את זה בעיניים שלי.
גדעון לגבי צבע הידיות- אצלך זה נראה טוב בצבע שחור, מסכים. אבל ראית גרנדה פונטו לבנה עם ידיות שחורות? זה מכער את כל הרכב. |
דווקא ברכב בעל צבע בהיר, כל הקטע של חלקים שחורים מקבל את מלוא המשמעות שלו.
ניגודיות היא מילת המפתח. ראית פעם רכב לבן לחלוטין בכל חלקיו? לטעמי מאוד מכוער. |
ב-92K לגרסת ה-1.4 הייתי בהחלט שוקל בחיוב. מחיר ממש בסדר גמור, אפילו שווה.
מה גם שלמרות שסמל"ת החליטו לייבא אותו די עירום, עדיין זהו רכב מצוין. |
צטט:
ובכלל, תא הנוסעים שלה מעבירה תחושה זולה, האיכות לוקה בחסר, איבזור מזעזע ומנוע מיושן וחלש. די להיות עיוורי פיאט - הגרנדה פונטו היא אחת הקניות הגרועות ביותר שיש. ב-92K אני מעדיף לקנות פולו, למרות שגם היא לא משכנעת במיוחד. |
אני לא חושב שזה נראה זול, אני גם לא חושב שתא הנוסעים משדר תחושה זולה או לוקה בחסר.
כן הייתי שוקל אופציות אחרות יותר בגלל האופציה להזמין תוספות. דבר שחסר אצל פיאט. |
האמת שבתור אוטו בסיסי ב-92K זה לא נורא כל כך.
העניין הוא שגם אם אתה רוצה להזמין תוספות (בקרת אקלים, חלונות חשמל, מראות חשמליות, ג'נטים, סנרוף קומבינצית צבעים או אפילו מנועים אחרים - תסתכל על מגוון האפשרויות באתר של פיאט אנגליה למשל) אז אי אפשר, וזה חבל לדעתי. מנהיגה עליה אז היא לא רעה בכלל, רק מעט חלשה. |
בתור רכב בסיסי ב- 92K זו אכן קניה טובה לדעתי, למרות האבזור שלא קיים, אך זה לא רלוונטי כי המבצע הוא לעובדי חברת חשמל.
אביעד- הרכב משווק עם מראות חשמליות כסטנדרט בישראל. |
גדעון, תעשה לי טובה...
לא נראית זולה? לא לוקה בחסר? תיהיה מציאותי. אני לא הייתי חושב על להשקיע 92K בגרנדה פונטו הבסיסית כאשר ב-86K ניתן לרכוש את הפולו הבסיסית, שיש לה ESP (שלדוג' - אין בגרנדה פונטו). |
אני מפנה אתכם לאתר היבואן, לדגם שהם המציאו: "אקטיב פלוס".
מרוב שהרכב בא עירום ללא כל טיפת אבזור, הם היו חייבים למלא את הטבלה, בין היתר זוהי רשימת האבזור שהרכב מציע: (בלעדי!) א. מגב אחורי+ מתז מים ב. כיסוי תא מטען מתקפל+נשלף ג. אור נסיעה לאחור ופנס ערפל אחורי ד. מתז מים ומגב (2 מהירויות והשהיה) בשמשה הקדמית ה. מפשיר אדים בשמשה האחורית ו. תאורת תקרה קדמית המופעלת עם פתיחת דלתות קדמיות ז. כיסוי גלגלים ייחודי (אל תגידו לי שחשבתם לשווק את הרכב ללא טאסות?!) כמו שאתם רואים הם רושמים שם שטויות ודברים בסיסיים שקיימים בכל רכב שעולה על הכביש. ניכר כי המצוקה אצלהם קיימת... http://www.fiat.co.il/model.asp?Basi...&SubModelID=18 |
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:27. |