מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   מגיע לי מזל טוב :-) (וכמה שאלות) (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=3117)

רקובי 27-01-08 13:45

רפי - אני לא בטוח שזה לא אפשרי. לא סביר שמנעולן מורשה יגיד לך שהוא מסוגל לשכפל אם הוא לא. מה גם שלא כ"כ קשה לבדוק את זה... בעניין המנעול, ניתן לקנות בכ-120 ש"ח מנעול דלת חדש אצל יבואן ח"ח של פיאט, ובמוסך יקחו על זה עוד איזה מאייה לטובת התאמתו למפתח והתקנתו.

לגבי 'שמשון' והמרחק מחולון...אני חושב ששווה את המאמץ. טיפול עושים פעם בהרבה זמן, ולכן השקעה חד פעמית מצדיקה לדעתי נסיעה. לא היה לי נסיון עם הילוך שישי, למעט נסיון עם הפחח שם (שהוא דיי מומלץ בעצמו).

KoF-sHeLeG 27-01-08 14:34

צטט:

במקור פורסם על ידי רפי לין (הודעה 20804)
מפתח לפיאט פונטו ספייס לא ניתן לשכפל בכל צורה שהיא חוץ מאשר דרך יבואן פיאט המזמין מפתח חדש מחו"ל לפי מס' שילדת הרכב כשהוא מקודד אצל היצרן בחו"ל.

רגע, ואם יש לי את הכרטיס עם הקוד? זה יכול לחסוך קידוד בחו"ל, לא?

raanan_t 27-01-08 16:46

אני ממליץ על שמשון בכל מקרה. הנסיעה לא ארוכה כלל ובמקרה הזה היא שווה.

שכפול מפתח ביצעתי לפונטו דור ראשון ללא בעיה ואני מאמין שבדור שני המצב די דומה.
ישנו מנעולן בא.ת.חדש ראשל"צ שממוקם מול חצי חינם ה"קטן" (הישן, ליד ביתי לי) לא זוכר את שמו אבל לא ניתן לפספס ברחוב הכשרת הישוב, תעברי לשם וראי מה הוא יכול לעשות. (דאגי להביא רשיונות רכב ותעודה מזהה)

בהצלחה.

רפי לין 27-01-08 19:00

שכפול מפתח

רבותי, אתם מנחשים ואני יודע.
פונטו דור 1 שונה לחלוטין הפונטו ספייס שבו יש הרבה יותר מערכות ממושבות הפועלות בינהן בתקשורת העברת נתונים ועם מחשב מרכזי (BODY COMPUTER).
נכון לכעת, מנעולני הרכב אינם יכולים לשכפל את קוד האימובילייזר המקורי שבמפתח הרכב וכמובן שניתן לשכפל מפתח מכני שרק יפתח וינעל הדלתות ויסובב את מתג ההצתה אבל הוא לא יצליח להניע את הרכב.
בפיאט פונטו דור 1 בקלות רבה מנעולני הרכב משכפלים מפתח וגם מעתיקים אליו את קוד האימובילייזר הקיים ובמחיר זול יחסית.
כמי שעונה אחרת טועה ומטעה.
בברכה - רפי לין :)

raanan_t 27-01-08 19:16

רפי, כמי שכתב "אני מאמין" ניתן להבין שהדבר לא נאמר בבטחה. בסה"כ המטרה הייתה לתת לגברת עוד כיוון לחיפוש חלופה זולה יותר ולא לומר בוודאות ש"יש פתרון".

שמח שיש מי שמאיר את עינינו :)

בברכה,

רענן.

KoF-sHeLeG 27-01-08 19:16

לא קיבלתי תשובה לגבי הכרטיס קוד. בשביל מה הוא קיים אם כן?

danceoflife 27-01-08 20:09

וואו, אני קצת בשוק מהבלאגן בשביל שכפול מפתח. זה ככה בכל רכב חדש??

בואו נגיד שאני חוסכת לעצמי את ה-500 ש"ח האלה... ויום אחד מאבדת את המפתח היחיד שיש לי.
מה אז?? מחליפים מנעולים ואת מחשב הרכב?? את הקידוד? מה הפרוצדורה?

ממש בלאגן :( אם הייתי יודעת שזאת כזאת הוצאה, הייתי מורידה למוכר עוד במחיר :(
לא נראה לי הגיוני שלא יהיה לי מפתח נוסף, אבל לא חשבתי שזה יעלה לי כל כך הרבה :(

stio 27-01-08 20:13

אני גם משתמש בצרור מפתחות אחד כבר 7 שנים בגלל האימובולייזר הבעייתי.
מעצבן אך אפשר להסתדר.

danceoflife 27-01-08 20:17

השאלה היא איך אפשר לדעת שלא תאבד אותו? מה יקרה אז? :-/
נראה לי מאד לא נעים לאבד ואז לחכות לגרירה למוסך שיזמין (?) מפתח חדש וכו' וכו' מהיצרן ואני אחכה כמה ימים (שבועות?) שזה יגיע
:-/

Caveman 27-01-08 20:28

גל, כרטיס הקוד הוא זה שמאפשר לקודד את המפתח החדש מול הרכב. אם אין כרטיס, אין קידוד, ואז המפתח חסר תועלת.
כמו שרשם רפי, הוא יכול לשחרר את נעילת הדלות וכו, אך לא להניע את הרכב.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:52.