![]() |
מצת-אור זה לא דני זומרשטיין?!
אם כן, אני הייתי נוסע לשם לבדוק מחיר בהשוואה ל"ה.ל.מ" ואם המחיר שלו זהה ומטה תתקין אצלם אם לא סע ל"ה.ל.מ". בדוק שהמוצר המוצע לך זהה כמובן. אגב, כמה אמפר המצברים ב"ה.ל.מ"? |
לא.
דני כרגע נסע לארה"ב וסגר את העסק בדרך יפו 100. את העסק קנה מישהו אחר. |
זכרתי משהו כזה ולכן הופתעתי ששם העסק עדיין רץ.
האם רמת השרות נותרה זהה? תודה על העדכון. |
אני לא חזרתי למקום מרגע שהוא סגר את העסק, אבל לפי דעתי כל העיניין קרה בפיתאומיות רבה.
אני הייתי שם כמה ימים בודדים לפני שהוא סגר את העסק בגלל תקלה במזגן (ברח הגז), והוא לא אמר לי שהוא סוגר את העסק. בנוסף לא מצאו מאיפה הדליפה ואמרו לי לחזור לביקורת בעוד שבוע, וכבר אחרי 3 ימים דני הודיע בפורום שהוא פרש אז גם לא חזרתי לביקורת. בקשר לרמת השירות כנראה שלא משום שיש דיווחים שהמקום שומם ולא כמו פעם. |
מצת אור וכו'
את מחלקת המזגנים ממשיך לנהל שם גם כעת צביקה שניהל המחלקה גם בזמנו של דני וברור שהרמה המקצועית נשמרה וקיימת.
בברכה - רפי לין :) |
צטט:
|
אני אשאל שוב :
מה המלצתכם? כמו כן, מה אומר התאריך על המצבר? תאריך אחרון לשיווק? לשימוש? כלומר,איך להתייחס לתאריך הנ"ל? בace נניח על המצבר של שנ"פ חרוט המספר 9-10 ובמצבר וורטה חרוט 5-6 מזה אומר? מחר על הבוקר אבדוק מה המצב אצל א.פרטמוביל ביוקנעם |
כאמור, סע למצת אור, בדוק מחיר.
לא מתאים, סע לה.ל.מ. בהצלחה. |
א.פרטמוביל ביוקנעם מוכן לתת לי שנ"פ 50 אמפר אחריות לשנה בכ 720 ש"ח...
|
רכישת מצבר שנפ חדש
ניתן לרכוש מצבר "שנפ" כזה (טלפונית בכרטיס אשראי), לאחר הנחה של 30% ממחיר המחירו שזה 809 ש"ח ועם 20 חודשי אחריות אצל "פזרון" שבת"א, טל' 03-5615558 ולבקש את אלישע או עובדיה (ותגיד שאני הפניתיך).
וכעת למטימתיקה של המצברים שהוצעתי אני ושל מה שהוצע לך: מצבר ב 809 ש"ח הנו יקר יותר בכ 12.5% מזה שהוצע לך ב 720 ש"ח אבל האריות של 20 חודשים הנה גבוהה יותר בכ 66.6% כך שזה כדאי יותר. שוב הוכחה לכך שהזול הוא יקר והיקר הוא זול. בברכה - רפי לין :) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:05. |